tom_hifi napisao:Teretana
SaWa napisao:poslje teretane izgledaš ovako:![]()
a poslje ovog mog "tretmana" izgledaš ovako:
Edison napisao:
Ima ja par poznatih koji povremeno idu u teretanu. Kad meni dodju drva (srecom ispiljena i iscjepana) onda pozovem drugare iz teretane da se malo razgibaju i unose i slazu drva. Poslje toga okrijepa i druzenje. E, to nece... Neshvatljivo...
audio kutak napisao:ono u teretani je odmor, a cijepanje i nošenje drva je težak fizički rad!![]()
![]()
audio kutak napisao:Edison napisao:
Ima ja par poznatih koji povremeno idu u teretanu. Kad meni dodju drva (srecom ispiljena i iscjepana) onda pozovem drugare iz teretane da se malo razgibaju i unose i slazu drva. Poslje toga okrijepa i druzenje. E, to nece... Neshvatljivo...
ono u teretani je odmor, a cijepanje i nošenje drva je težak fizički rad!![]()
![]()
ja to sam radim već godinama, ponekad dođe 1 prijatelj....
tubeman napisao:Da bi sve skupa uopće počelo raditi bilo je potrebno usvojiti kako da se model uopće počne printati.
Naime, na glatku površinu stakla se sve skupa treba "zalijepiti" kako bi bilo stabilno i ne bi se pomicalo tokom rada.
Postoje za to posebne folije i ljepila, ali trebalo je nešto vremena da se prokljuvi i unatoč proučavanja tekstova "gurua", nije baš sve posve jednostavno.
Na kraju se dobrim rješenjem pokazao najobičniji lak za kosu.
Ali mrcinu nisu šljivili fini Taftiči i slično, već se ovdje u punom sjaju pokazao nakazni smrdljivi i krasno ljepljivi lak za kosu od 12 kuna![]()
Do tada je bilo svakakvih pokušaja s kapton trakom, specijalnom folijom, "originalnim" ljepljivim sprejom i sl.
Međutim, rezultat je ispao otprilike ovako![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju