Da malo ja dosmove iznesem..
Tomov setup sa Tannoyima,u velikoj sali,mi se jako svidio,blues i rock prziona,savrseno!
Deanov setup,takodjer,rokerica,funk,blues,...jaaaako dobro je to meni zvucalo.
Pao Pepeove horne su dovedene na visu razinu od prethodnik,ali ih treba dobro pozicionirat,traze prostora.
Na Edisonovom 300B integrircu Melua je s hornama s vokalom,dionicama saksa i klavira,zvucala odlicno!
Za Daltona takodjer pohvale,od hedampa do zvucnika i pojacala,rado bih se uvijek zaustavio kad je nesto sviralo kod njega!
Davorin,bogami ono moze ici glasno i dobro
Zuzijev setup sa OB u onoj manjoj sali gdje smo imace imali proema sa akustikom svih zvucnika,njegovi OB su me odusevili,svirke jezza su bile tako lijepo i precizno iznesene bez ikakvih distorzija da je to bilo gust slusat!Naravno tko voli basa nece se naci u tome,ali od OB-a se ni ne trazi tako nesto vjerujem.
Pamook-ov setup,ugodan za slusanje,nisam na zalost stigao vise poslusat,ali ono sto jesam,svidjelo mi se!
Sawa takodjer,gustao sam,ali kratko.
Digitalca od Nika isam imao prilike cuti u velikoj sali na zalost,slusao sam ga u manjoj,no prostorija je bila dosta ogranicena tako da ga nisam uspio cuti kak spada.
Zanimljivo pojacalo..
Jos cu napisat kad se prisjetim,treba sve poslozit u glavi,kulen,sirevi,cvarci i piva ipak naprave svoje
Drago mi je je Matija iz Pazina uspio dopalit,te Dacho naravno!