T-slot profili u TMEu

Re: T-slot profili u TMEu

PostPostao/la pamook » Ned lip 26, 2016 5:39 pm

zlocesti jedni, cccccccc.... nece se javit, gofna juropejaška :lol: :lol:

gosn` Komplikator, probaj tute:

http://www.motedis.com/shop/index.php?X ... kevfeqhsl7

:mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned lip 26, 2016 5:58 pm

Veoma zanimljivo. Našao sam profile "visine" 40 i 80mm koji bi prošli iako bi najbolje pasala visina od 60mm, jedino su im rupe koje bi poslužile za prišarafiti prednju ploču velike. 40mm profil ima 5mm rupu, a 80mm 4,2. Drugim riječima šarafi na prednjoj ploči bi bili neproporcionalni sa veličinom kutije. :cry:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Čet lip 30, 2016 9:55 am

Pa nebi valjda sarafio KROZ prednju plocu?
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lip 30, 2016 10:58 am

A zašto tražim profile koji u svome profilu sadrže rupu kroz koju ide šaraf, zato jer mi se baš ta rupa sviđa pa neka ona stoji a ja ću prednju ploču zalijepiti na bočnice ili rezati neki 15x15 L profil da uhvatim bočnice sa prednjom sa unutarnje strane. Poanta je posebnog profila da ne trebam nikakvih ekstra dijelova za složiti kutiju.
Da se hoću igrati odem u Strojopromet kupim običan kvadratni profil i onda ispilim hrpu kutnih L profila za sve to povezati, narežem 100 navoja i složim kutiju,sitnica. Već sam odavno "iskopirao" Edisona kako je on radio kutije prije nekih 5-6 godina dok je imao nabavljača eloksiranog lima pa je sve spajao uz pomoć L profila. Nakon nekog vremena sam vidio da takva izrada nema smisla jer se potroši previše vremena i treba jako dobro paziti da sve to paše.

Što misliš zašto radim drvene kutije. Ok volim drvo kao materijala ali je općenito lagano za napraviti. Zalijepim bočnice za prednju, bubnem komad lima kao poklopac,donju i stražnu i kutija gotova za čas posla bez ekstra spojih dijelova.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

Prethodni

Vrati se na: Nabava dijelova