Evo da se vidi da lemilica dobro posluži i za druge stvari osim prelemljavanja kineskih audio kitova

Npr. za radove na autu...
Jučer crče zadnji desni žmigavac. A vani kišurina
Ništa, vozi do dućana, kupi nove žaruljice, pa vani po kiši na dvorištu mijenjaj... Pokisao da ne kažem kako

Zamijenio žaruljicu, a ono opet isto: dam lijevi žmigavac, žaruljica ne žmiga, a audio signal klikće ko lud... Hmmmmm, dakle nije žaruljica....
Zovi prijatelja (koju se u auto bolje kuži nego ja - ja se dapače uopće ne kužim, dobro da uopće znam kud treba uliti gorivo....) i objasni problem. Normalno, nema se para za gulikože u servisu

Veli on: "ma 99% ti je problem negdje u masi - to je boljka novijih auta..." - i objasni on meni što i kako.
Ništa, jutros čekam da se auto odmrzne, i opet sve rašarafim. I normalno, danas na suncu i bez kiše (i uz prijateljev savjet na što treba obratiti pažnju) odmah skužim da je prijatelj bio u pravu: na konektoru struje jedan pin (normalno, uzemljenje) totalno korodirao i "pojeden" skoro do kraja. Ajde, da provjerimo za svaki slučaj, daj neku deblju žicu i kleme, pa prespoji ovako "partzanski" na masu. I gle: radi!
I onda izvlači lemilicu iz brloga, nosi kliješta i ostale điđe-miđe, i u principu problem riješen začas.
Eto, da da se pohvalim da lemim i po autima

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.