... S@ki, morat ces ga raskupusat... ovi pad-ovi za skupljanje viska tinte su ti puni, ostatak ispod je vjerojatno isto vremenom zapunjen.. trebalo bi ih zamijenit, ali kako nikada nisam nasao gdje uzeti gotove ili barem "bianco" materijal, uglavnom je sve zavrsavalo umirovljenjem printera... isto tako ako mu je interni brojcanik dosao do limita za "servisni interval", trebat ces iskopat i sw za ponistiti to... znas ono, OBD II i te gluparije

... sastavljanje tih plasticurija je isto tema za sebe, otprilike kao i kad kinez spakira nesto u kutiju - jednom kad otvoris i izvadis van, za ponovno spremanje u kutiju zapadnjaku treba barem duplo veca kutija
stari HP laseri su OK, ali tek od 5L modela, imao sam 4L i nije imao dovoljnu rezoluciju (300x300dpi), 5L je bio 600x600 i to je vec nesto...
/edit - pade mi na pamet jos jedna stvar - ako je predlozak za vecu seriju i trebas trajan i pouzdan predlozak - vidi neki graficki studio ili manju tiskaru da ti to puste "na film"... Scytex-Dolev osvjetljivac, tako nekako je bilo (prije 10ak god)... crna je crna, ma koliko tanka linija bila, nema "toner" da ga ogrebes sa povrsine i ne degradira vremenom (bio sam radio nekakve brojcanike za satove i ovo mi se pokazalo kao najbolje rjesenje - prozirno s "otiskom" koji je otporan na sve osim rezanja)... metar filma je bio oko 80kn (sirina zavisi od stroja, nekih 60cm), a da ti ne bi naplatili pripremu, vidi s njima u kojem formatu trebas donijeti file sa slozenim predloscima, mislim da je bio neki post script (.ps) ili tako nesto...
doduse, ovo ti je OK rjesenje za gotove provjerene projekte gdje imas finalni proizvod... prototyping bi bio malo skup u ovom slucaju