Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Zmajz » Pon tra 23, 2018 2:57 pm

ništa to ne valja... bez paprikaša, roštilja i ostalih proizvoda zagorskih brega. onda mora da je dobro.
Ne mi se vidi lepo...
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la pamook » Pon svi 07, 2018 9:52 pm

...issss, ko nova :lol: :lol: :lol:.... posluzit ce "samo jos ovu sezonu, pa onda kupim novu"bullshit
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon svi 07, 2018 10:38 pm

Mjesanac slovenca i amera ;)
Pao Pepeo

PostPostao/la pamook » Pon svi 07, 2018 10:42 pm

...pojma nemam cega sve je mjesanac... da nema kuciste od lijevanog aluminija, odavno bi bila zaboravljena, ovako unatoc neuglednosti, obavlja sto treba, relativno lagana, a ne truli... tko zna gdje ju je stari prije 20+ godina nabavio....
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon svi 07, 2018 10:45 pm

Tomos ti je to nekad bio... gore onaj motor od 60ccm 4 ks ( ajd kosilica je imala malo manje... )
Pao Pepeo

PostPostao/la tom_hifi » Uto svi 08, 2018 6:33 am

Ma kakvi, čuvaj to, kakvo bacanje. ;) (htio sam reći, servisiraj to ) :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la DrFireBottle » Uto svi 08, 2018 5:12 pm

tom_hifi napisao:Ma kakvi, čuvaj to, kakvo bacanje. ;) (htio sam reći, servisiraj to ) :mrgreen:

Pošto sa svojoj staroj baki kosim travnjak i sa flaksericom i sa ovim, mogu slobodno reći da sam imao dvaput goru od ove...
Neznam koje je marke bila kosilica, ali samo znam da je motor bio iz devedesetih ali radio solidno do 2016 dok nije otišao u "raj" (zaribani cilindar) a karoserija u takvom stanju da je imala rupe po sebi i bila iznimno teška za vući jer je automatski pogon riknuo još dok se ja nisam ni rodio, ali sam tako ojačao... Zato savjetujem da ovu kosilicu sačuvate, izbrusite, prefarbate novi kotači i malo počistiti i srediti motor...
DrFireBottle

PostPostao/la Master of disaster » Uto svi 08, 2018 8:01 pm

DrFireBottle napisao:
tom_hifi napisao:Ma kakvi, čuvaj to, kakvo bacanje. ;) (htio sam reći, servisiraj to ) :mrgreen:

Pošto sa svojoj staroj baki kosim travnjak i sa flaksericom i sa ovim, mogu slobodno reći da sam imao dvaput goru od ove...
Neznam koje je marke bila kosilica, ali samo znam da je motor bio iz devedesetih ali radio solidno do 2016 dok nije otišao u "raj" (zaribani cilindar) a karoserija u takvom stanju da je imala rupe po sebi i bila iznimno teška za vući jer je automatski pogon riknuo još dok se ja nisam ni rodio, ali sam tako ojačao... Zato savjetujem da ovu kosilicu sačuvate, izbrusite, prefarbate novi kotači i malo počistiti i srediti motor...

Bljah, hebeš tog bogecea, zavidaj gore kakav v8, napravi poštenu kosilicu od toga. :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto svi 08, 2018 8:16 pm

V8..... pih... sto se tice kosilica u istri smo ispred bar 100g :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Sri svi 09, 2018 10:46 pm

U trećem mjesecu je auto udario psa, nakon čega su mu zadnje noge i rep stali oduzeti. Na svu sreću kralježnica nije slomljena, pa je ubrzo počeo pomicati noge i rep, međutim loše kontrolira noge pa zato teško hoda... Izrada ovih kolica se pokazala kao pun pogodak, od kada sa njima (bez njih je mogao hodati samo na kratke udaljenosti) šeta, uspijeva ljepo hodati i stanje mu se je počelo naglo popravljati. :dance:

1.JPG

2.JPG

3.jpg
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica