6,3mm jack za sluške za kučište

6,3mm jack za sluške za kučište

PostPostao/la audio kutak » Sri lip 12, 2013 3:32 pm

tražeći dobar jack za slušalice a da je kao onaj koji koristi JoeDalton u svojim projektima, nabasao
sam na ovaj model... robustan je i kvalitetno napravljen, maloprodajna cijena u nas samo oko 16 kn

isti je kao Neutrikov samo nema u čošku logo.

nabavio sam ga u firmi turbo-x u Velikoj Gorici. Tko želi mogu ga njemu naručiti, imam tamo popust ;)

http://turbo-x.hr/shop/prodaja/ugradben ... rd-x-audio
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

Re: 6,3mm jack za sluške za kučište

PostPostao/la Edison » Sri lip 12, 2013 3:53 pm

Turbo kutak ;), aj mi naruci dva komada. Placam jackove, transport i tvoj gubitak vremena, i plus kavicu kad se vidimo. :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la the_bebe » Čet lip 13, 2013 8:02 am

Sretno vam bilo sa tim jackovima... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
the_bebe

PostPostao/la Edison » Čet lip 13, 2013 8:46 am

the_bebe napisao:Sretno vam bilo sa tim jackovima... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bebe, jel' ti nesto znas o njima, ili samo naslucujes?

Kutak, pricekaj malo s narudzbom... ;)
Edison

PostPostao/la the_bebe » Čet lip 13, 2013 11:00 am

Kako sam već godinama u ozvučenjima i u svemu vezanom sa muzikom tako sam surađivao i sa turbo-x dućanom...u nekoliko navrata smo uzimali takve konektore i koji put su bili ok a koji put bi bili toliko loši da sam znao po 20 kom baciti u smeće ali doslovno...btw ako nekom treba šta iz turbo-x mogu dobiti 30 posto rabata pa tko voli nek izvoli ali recimo ove konektore nebi preporučio niti njihove XLR konktore,chinch konektori su kako tako ali isto daleko od dobrog konektora...ja se nebi igrao jer ne kupujete po 100 ili više konektora pa mislim da bi bilo pametno dati malo više i uzeti neutrik... :)
the_bebe

PostPostao/la Edison » Čet lip 13, 2013 2:27 pm

Slazem se. Trebaju mi dva, ali dobra...

Audio kutak, odustajem od narudzbe. Potrazit cu Neutrikove...
Edison

PostPostao/la audio kutak » Čet lip 13, 2013 4:25 pm

the_bebe napisao:Kako sam već godinama u ozvučenjima i u svemu vezanom sa muzikom tako sam surađivao i sa turbo-x dućanom...u nekoliko navrata smo uzimali takve konektore i koji put su bili ok a koji put bi bili toliko loši da sam znao po 20 kom baciti u smeće ali doslovno...btw ako nekom treba šta iz turbo-x mogu dobiti 30 posto rabata pa tko voli nek izvoli ali recimo ove konektore nebi preporučio niti njihove XLR konktore,chinch konektori su kako tako ali isto daleko od dobrog konektora...ja se nebi igrao jer ne kupujete po 100 ili više konektora pa mislim da bi bilo pametno dati malo više i uzeti neutrik... :)

sve ok.... roba je kakva je, vidio sam ja i puno lošijih izvedbi od ove.... ali nedam za istu stvar 4-5 puta više para samo zato
što nema logo Neutrika.... a možeš se kladiti da ih radi ista tvornica ;)

ako si primjetio, imaju oni na lageru 2 vrste tih konektora.... jedni su ovi koje sam ja predstavio a drugi su kakti skuplji ali
su puno lošiji!!

a što se tiče činčeva... zakaj da kinezu dajem 5, 6 kuna kada za iste pare istu stvar mogu dobiti ovdje?

evo, ovo je loš konektor, možda si na njega mislio:
http://turbo-x.hr/shop/prodaja/-enska-u ... nikkel-dap

Edisone, sve ok, nisam uzimao još.....

bebe--- ako več pljuješ po nekoj robi onda točno reci po čemu pljuješ i zašto.... ovako ispada da im ništa ne valja
jer si ti isprobao!
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la joe dalton » Pet lip 14, 2013 11:21 pm

audio kutak napisao:isti je kao Neutrikov samo nema u čošku logo.

Na prvi pogled sličan, ali kad malo bolje pogledaš nije da mu samo fali logo.
neutrik.gif

Vidi malo oblik crvene kočnice ili npr. koliki je "okvir" oko crnog dijela u sredini. Ili kako je izvedena unutrašnjost.
Ne kažem da je ovaj tvoj loš jer ga nisam probao, ali nije Neutrik.

Edit: još jedna fotka Neutrika
neutrik.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
joe dalton

PostPostao/la the_bebe » Ned lip 16, 2013 5:35 pm

Kao sta sam vec rekao ja i neki moji poznati stalno uzimamo nekakve sitnice u turbo-x pa sa obzirom na to imam popust od 30 posto kojeg sam ponudio svima koji hoce...ja osobno nisam sebi nista uzima kod njih jer kako ovi moji uzimaju hrpu toga od konektora,kablova,led reflektora,moving headova,pojacala i da ne nabrajam sve...mogu sa sigurnoscu reci da je vecina tih stvari precjenjena jer ne vrijedi ni toliko koliko platis cak i kad oduzmem svojih 30 % rabata to je jos uvjek duplo preskupo...a zasto generaliziram?! Pa zato jer sa cim god sam se susreo nije bilo dobro cak ni priblizno...to ti je otprilike kao dacia od pred 10 godina...dali vozi-vozi,dali te doveze di trebas ici - doveze,dali se spustaju prozori - spustaju, dali ima buker - ima ... i sve tako ali to je daleko od jednog vw ili neceg tako slicnog...ja bi novu daciu odmah kupio ali ovu staru nebi ni na poklon uzeo...sve stvari iz turbo-x su ti kao stara dacia...ima ljudi koji su kupili taj auto i vozili ga i jos ga voze ali ja nisam od tih...ja sam samo iznjeo vlastito misljenje a svatko ce sam odluciti oce li to kupiti ili nece...
the_bebe

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 16, 2013 6:28 pm

the_bebe napisao:Kao sta sam vec rekao ja i neki moji poznati stalno uzimamo nekakve sitnice u turbo-x pa sa obzirom na to imam popust od 30 posto kojeg sam ponudio svima koji hoce...ja osobno nisam sebi nista uzima kod njih jer kako ovi moji uzimaju hrpu toga od konektora,kablova,led reflektora,moving headova,pojacala i da ne nabrajam sve...mogu sa sigurnoscu reci da je vecina tih stvari precjenjena jer ne vrijedi ni toliko koliko platis cak i kad oduzmem svojih 30 % rabata to je jos uvjek duplo preskupo...a zasto generaliziram?! Pa zato jer sa cim god sam se susreo nije bilo dobro cak ni priblizno...to ti je otprilike kao dacia od pred 10 godina...dali vozi-vozi,dali te doveze di trebas ici - doveze,dali se spustaju prozori - spustaju, dali ima buker - ima ... i sve tako ali to je daleko od jednog vw ili neceg tako slicnog...ja bi novu daciu odmah kupio ali ovu staru nebi ni na poklon uzeo...sve stvari iz turbo-x su ti kao stara dacia...ima ljudi koji su kupili taj auto i vozili ga i jos ga voze ali ja nisam od tih...ja sam samo iznjeo vlastito misljenje a svatko ce sam odluciti oce li to kupiti ili nece...

sve je to ok, slažem se... ali, dali si ti ( ili tvoji prijatelji) uopće kupovao ovaj jack 6,3 o kojem pričam pa da nam možeš potvrditi
njegovu kvalitetu/nekvalitetu ili si mišljenje donio opčenito na temelju iskustva sa drugom robom kupljenom tamo?

a o cijenama ne želim ništa reći, svaki trgovac sam kreira svoje cijene.... ili ti paše ili ti ne paše.... pa izvoli...
meni neki proizvodi pašu jer ne moram za iste pare čekati kineza 2-3 tjedna a imaji i kvalitetnijih proizvoda po pristojnim cijenama
We Are DIY-erz...
audio kutak

Sljedeće

Vrati se na: Nabava dijelova