Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la tubeman » Pon pro 17, 2018 9:43 pm

Vrijeme: danas
Mjesto: štand pred Cinestarom

Slika
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la cappucino » Čet pro 20, 2018 9:07 pm

Žena kaže da želi desert za nedjelju…
I oša ja u nabavu…
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
cappucino

PostPostao/la cappucino » Čet pro 27, 2018 7:51 pm

Ulov Julesa Verna :
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
cappucino

PostPostao/la tom_hifi » Sub pro 29, 2018 10:22 pm

Nabavio sam dvije litre vrhunske robe i sad guštam. Naravno, radi se o famoznoj crnoj nohi, odnosno, ovdje prepoznatoj kao NAOH! :mrgreen:

Roba samo takva!
tom_hifi

PostPostao/la Bepone » Sub pro 29, 2018 10:40 pm

kad vec tu palamudite s tim delicijama.... kod mene se slucajno jutros naslo 20 deka prsuta crne spanjolske svinje, (domacica) :dance: // to ako se nadje kod nas je cista prevara,kao i vecina svega u rvackoj.. ali ovo je dao frend kome je zena spanjolka!! domaci, jako kompleksan okus!!! 5 godina ukupni proces, 2 g uzgoj, 3g susenje
Bepone

PostPostao/la SaWa » Sub pro 29, 2018 10:55 pm

Bepone napisao:kad vec tu palamudite s tim delicijama.... kod mene se slucajno jutros naslo 20 deka prsuta crne spanjolske svinje, (domacica) :dance: // to ako se nadje kod nas je cista prevara,kao i vecina svega u rvackoj.. ali ovo je dao frend kome je zena spanjolka!! domaci, jako kompleksan okus!!! 5 godina ukupni proces, 2 g uzgoj, 3g susenje

Šunka,šunka.... :lol:
SaWa

PostPostao/la pamook » Uto sij 01, 2019 7:26 pm

... pripomoć, molim :P

uzeo fen i krenuo u akciju skidanja ovih vinil natpisa.... ide, ali sporo... sto nije generalno problem, ali podosta ljepila ostaje na laku a skida se samo vinilna trakica :think: ... probao obicnim fenom, probao onim "malo jacim" ali uz paznju da ne dobije lak po pixi :? ... svejedno, puno ljepila ostaje, a vrlo je vjerojatno da su i natpisi na autu neki broj godina...

20190101_135022.jpg

20190101_135026.jpg

..e sad - probao sam s WD40 kao uljnim otapalom - nula bodova... onda iskopao (prema naputku s neta) izopropil, i to ide, ali ima i razlog zasto ga originalno zovu "rubbing alcohol" :? ... otpale mi ruke za ova dva natpisa :P

frka me probat acetonom, a imam jos "pri ruci" i antisilikon, konc. etanol, a ima i benzina za kosilicu :think: ... ima li netko iskustva sa skidanjem naljepnica a da nije poslije toga morao dat auto na lakiranje? :lol:

skalpel je tu figurativno, vinil sam strugao plasticnom karticom, pa kad "krene", uhvatio prstima i zgulio...

ako netko ima koju pametnu, pls. nabacite :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Uto sij 01, 2019 7:55 pm

Znaš što o samoljepljivim folijama/natpisima kažu ljudi koji se s time bave profesionalno!?
"Sve folije se dijele na one koje se ne daju zalijepiti i one koje se ne daju odlijepiti!" :lol:
davorin

PostPostao/la drazenK » Uto sij 01, 2019 7:58 pm

IMG_2293.jpg

elgrad, cca 80 kn.
drazenK

PostPostao/la pamook » Uto sij 01, 2019 10:53 pm

davorin napisao:Znaš što o samoljepljivim folijama/natpisima kažu ljudi koji se s time bave profesionalno!?
"Sve folije se dijele na one koje se ne daju zalijepiti i one koje se ne daju odlijepiti!" :lol:

znajuci te profesionalce, imam dojam da cu visekratno pozeljeti upotrijebiti ovaj ciklon B sto je Drazen preporucio na istima :evil: :lol: :lol:

thx :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica