Postao/la audio kutak » Uto lip 25, 2013 7:03 pm
Kao prvo, jako mi je žao da je došlo do toga da moram odgovarati administratoru ovog sajta. Već si nekoliko
dana razmišljam da mu odgovorim ili ne, odlučio sam da ipak odgovorim i da to ne stavim pod tepih. Ja
kažem što mislim pa će tako i biti ovdje.
citiram:
"Re: Poklanjam - garaž klining
PostAuthor: s@ki » Pet lip 21, 2013 4:31 pm
Kutak... ja ću si puknut ban par dana da ti nebi sad nešto otepao što će mi biti kasnije žao.
Isto ni tebi nebi loše sjelo pa te lijepo molim da sjašiš s mene."
Ja da sjašim sa tebe? Otkuda ti pravo tako razgovarati sa mnom? Jel tako razgovaraš i sa svojim kolegama,
prijateljima, roditeljima? Oprosti, niti sam ti susjed, niti rođak, niti familija i ne možeš se tako ponašati prema ljudima
koje ne poznaješ. A mene ne poznaješ, sigurno! Gdje ti je kultura ophođenja?
Pobogu, iz takta te izbacila moja 2 zahtjeva da otvoriš novu temu?
Uostalom, ja imam osjećaj da ti mene pratiš otkada sam se regao na ovaj forum, da samo čekaš da me kazniš, a to
već i jesi napravio tako što si me banao! A zašto? Jer sam ja napisao DIY RULES u jednom postu!
Kada sam te pitao zašto si mi dao ban, rekao si da isprobavaš! Mene si našao za vježbanje? Nebi ti zamjerio da si post vratio,
ali ti si ga maknuo i preselio u smeće... do danas ga nisi vratio....
Kasnije sam ti odgovorio kako ja pišem, kako razmišljam a ti mi kažeš: "o tome bi se dalo....."
Trebaš znati da na ovom forumu ima ljudi koji ne razmišljaju i ne rade kao ti. Koliko sam ja uvidio ima dosta ljudi koji svoj post
naknadno editiraju, nešto dodaju, obrišu.... pa nisam ja iznimka.
Evo ti banalnog primjera gdje smo tom_hifiju zaspamali oglas za prodaju i zekamo ga zbog parketa.... On sam je prihvatio igru,
neko je rekao da se post briše a neki su rekli da se post ostavi. Hrpa smajlića ili zekanje preko reda ne zaslužuje ban?
Zašto se onda ne zekaš i sa njima i daš im ban za probu? Tko uopće odlučuje o dodijeli bana, pojedinac, dva ili neko vijeće
na ovom forumu?
Ako smo se na početku kod osnivanja foruma dogovorili da smo odrasli ljudi i da nećemo brisati postove onda me iskreno
čude tvoji postupci prema meni? Za mene važe drugi kriteriji? Odmah ban?!
Druga stvar, malo starija, isto na ovom forumu.... mislio sam ti onda odgovoriti ali nisam, ono, neću, omaklo
ti se pa neka.... kasnije mi je još par ljudi to natuknulo pa ti ipak odgovaram...
citiram:
"Re: špedicija TNT, DHL i sl
PostAuthor: s@ki » Sri lip 05, 2013 2:39 pm
Opet će ispasti da serem okolo no ovaj put bar nije zvučni_ćošak u igri.."
Samo jedno pitanje: jel to inaće ja serem okolo? Već sam ti na onom forumu rekao zašto se bunim i rekao ti da to više ne povlačiš.
Uvijek sam platio sva davanja koja je trebalo ali sam se bunio zbog nepoznavanja propisa i zbog samovolje pojedinaca i njihovog
shvaćanja zakona i propisa. Ako špediter kaže da mogu uvesti, ako to isto kaže carinska ispostava nadležna za dotičnu kurirsku
službu I područje Jankomira zašto onda taj carinik neda da se to uveze? Kada sam mu predao sve papire, račune, kada smo nazvali
njegove nadređene on je donio rješenje da se ne može uvesti!? I da se sada ja idem sa rogatim bosti?
Znaš, nemaju svi sreću kao ti da se za 2 sata sredi papirologija i dobije roba. I ja sam u 2 firme bio zadužen za skladište i nabavu robu,
tako i za carinu i znam otprilike kako ide postupak i znam što pričam.
Kap koja je prelila moju čašu strpljenja je kada je admin podijelio moju temu u 2 dijela! Zašto? Zato što ja smatram
da je tema moja jer sam je ja otvorio i da ja odlučujem kako će se zvati, možda mi i netko pomogne u nazivu... a kako
će se razvijati, odlučujemo ja i svi vi forumaši koji sudjelujete na ovom forumu. Jest, tema je malo skrenula, ali, pa zar
se to već nije događalo i sa drugim temama na ovom i drugim forumima? Pa čovjeku misli idu, naviru, lutaju sve dok se
ne dođe do nekog kraja, rješenja.
Da se kojim slučajem tema prebacila na neko drugo pojačalo sa drugim cijevima ja bih svakako preimenovao naziv
svoje teme u odgovarajući. Ovako si admin dozvoljava za pravo da on sam odlučuje kako će se moja tema zvati? Bez da
se konzultira samnom? Hoće li mi admin sutra brojiti riječi? Paziti na svaku riječ i uvesti cenzuru? Kako je krenulo, lako
je i to moguće! Žalosno...
Ako je ovo naš forum onda svi sudjelujemo u njegovom radu a ne da pojedinac kroji kako želi bez
da se pita ili dogovora!!
Ovo shvati kao dobronamjernu kritiku tvog rada kao admina na ovom forumu i zapitaj se malo jel u redu tvoje ophođenje
sa drugim ljudima jer o nama samima najviše govore naše riječi i dijela.... tako i tvoje riječi o tebi samome....
saki, ne moramo biti prijatelji, ne moramo se voljeti... ali poštovanja treba biti među nama i prema svima drugima!
Molim admina da sve vrati kako je bilo, da spoji postove iz ove teme sa izvornom temom! Također ga molim da ne briše i
ne premješta ovaj post.
Lijep pozdrav
We Are DIY-erz...