...danas mali napredak...
- izmjerio, izračunao i (jedva) pronašao odgovarajuće zaštitne otpore za AZ1.... mogli su biti i manji, ali nisam imao nista dovoljno jako a niske omaže, pa jos puta 4
20190415_131416.jpg
...vec par dana se kapice "peku" na jednoj od LED-ica koje mi osvjetljavaju radni stol... probao, izgleda da je odrzivo - prvo primer na keramiku, pa sloj namućkane boje i par dana "sušenja" na LED-ici...
20190415_173451.jpg
... kako su kapice na EBC3 u stvari kontakti G1, tako ide i oklopljeni kabl izvadjen iz "recikliranog" VGA CRT monitora... Khadgar me špotao da sam mu ukrao ideju o crvenim trafima, pa evo - i crvene kapice i pripadajući crveni koaksijalac

... na dva su zalemljeni karbon grid stoperi....
20190415_173453.jpg
... borbeni komplet, spreman za ugradnju kada dodje na red
20190415_174019.jpg
...i ostatak "jade" od odradjenog - jos mi nisu stigli šarafi, nešto je ovaj put njemačka pošta zakazala... čeka se isporuka istih a raznovrsnih, pa da mogu ugraditi sva podnožja... ovako su provizorno zašarafljena samo dva za AZ1, dovedeno grijanje i HV na obje, zalemljeni zaštitni otpori...
20190415_184154.jpg
... slijedi ožičavanje chinch-eva (pola je odrađeno, ni je slikano), a nadam se sutra ujutru da će i poštar biti bolje raspoložen nego danas
Pojačalo polako dobiva "na težini", i doslovno i figurativno... ide prvo ožićenje amplifikacije sa pripadajućom šakom dijelova, a tek onda ispravljački dio, kada vidim s koliko prostora za montažu raspolažem

...
uskoro, nastavak

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.