Bepone, oko foto folije(ako si nju kupio) ti ja mogu pomoći jer godinama radim sa njome. Tj. sada radim sa profi folijom od Duponta ali sam koristio i kinesku. Imaš dvije različite folije, pozitiv i negativ. Kinesku koju sam kupio je bila pozitiv dok Dupont je negativ. Kinesku foliju sam imao rolu od 10 metara, od toga sam bacio barem 5m jer se nakon nekoliko godina naborala iako sam je namotao na valjak i držao u ormaru na relativno ujednačenoj temperaturi.
Što se tiče razvijača NAOH je sada ispao iz igre,njega možeš koristiti kao odstranivač folije nakon što je PCB već gotov. Razvijač ti je Na2Co2(kristalna soda).
Kupio sam davno i solder masku kao tekućinu ali sa time se uopće nisam igrao jer mi se čini kao previše posla, prvo namaži na PCB, pa onda stavi na to solder mask predložak(film)pa na UV zračenje, pa moliti(božanstvo po svojem ukusu) da se folija ne zaljepi za boju i za onda se pitaš za koga to radiš... Vidiš i ja imam svoje granice DIYa.

U pdfu imaš lijepo sve objašnjeno vezano za rad sa foto-folijama. Naravno trebati ćeš malo eksperimentirati ali u globalu je sve objašnjeno kako se radi.
DEC-Riston-MM500-DataSheet.pdf
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.