Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Edison » Ned vel 16, 2020 9:33 pm

Sto fali staviti paralelno dvije Wime MKP4 2u2 400V. Ti nisu ni tako veliki, ni skupi.
Ne znam sto ti uopce dajem savjete, jer reakcije na njih ti bas i nisu nesto... :naughty:
Edison

PostPostao/la joe dalton » Ned vel 16, 2020 11:19 pm

Ma ima 100 opcija. Od ruskih PIO, preko motorskih polipropilena i PIO do tih Wima. I sve su dobre. Ali sta’s kad se ne prima.....
joe dalton

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned vel 16, 2020 11:45 pm

Hehe, reakcije na dobre savjete su uvijek dobre.
Kao što sam već rekao Grunf mi je dao još najbolji savjet. Onih 5uF je taman veličina jedino što u sljedećih mjesec dva neću ništa naručivati, a do tada ću malo eksperimentirati kako je Bepo rekao.

Evo prima,prima se.Kupio sam nekoliko kontejnera iz rusije imam hrpu materijala pa ću evo ovog trena napraviti 10tak opcija... :twisted:
Znam da ima sto opcija i odabrao sam Grunfovu i točka,samo će trebati vremena da ju realiziram.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la dredder » Sri vel 26, 2020 2:12 pm

Napravio bih si zvučne kutije. Da su bookshelf 2way ili 3 way, bit će na stalcima, lijepi, ako može. Malo veće osjetljivosti i naravno high end za male pare. Ok ovo zadnje se šalim ali ima li kakav dobar projekt, zadnja dva dana gledam po internetu što ću i nemam pojma. Neki prijedlog?
dredder

PostPostao/la Dorian » Sri vel 26, 2020 5:17 pm

danas doslo, cijela ova vreca je samo phono preamp, istina ima za nekoliko komada, nego jel itko zadnje vrijeme nesto narucivao iz kine i da li je doslo, kasne mi plocetine i nemam pojma kad ce doci i kaj bu ispalo trenutno sa pcb
Dorian

PostPostao/la tom_hifi » Sri vel 26, 2020 6:41 pm

dredder napisao:Napravio bih si zvučne kutije. Da su bookshelf 2way ili 3 way, bit će na stalcima, lijepi, ako može. Malo veće osjetljivosti i naravno high end za male pare. Ok ovo zadnje se šalim ali ima li kakav dobar projekt, zadnja dva dana gledam po internetu što ću i nemam pojma. Neki prijedlog?

Pogledaj si Troels Gravesen web stranicu. Preporuka!
tom_hifi

PostPostao/la tom_hifi » Sri vel 26, 2020 6:41 pm

Dorian napisao:danas doslo, cijela ova vreca je samo phono preamp, istina ima za nekoliko komada, nego jel itko zadnje vrijeme nesto narucivao iz kine i da li je doslo, kasne mi plocetine i nemam pojma kad ce doci i kaj bu ispalo trenutno sa pcb

Ja sam naručivao u 1.mj., stiglo kroz 3, 4 tjedna!
tom_hifi

PostPostao/la SaWa » Sri vel 26, 2020 7:19 pm

Meni je jedna narudžba štopirana od 01.02. i javio se Kinez da može poslati tek u trećem mjesecu,ali ne zna točno kad ili da mi vrati pare.. :roll:
SaWa

PostPostao/la dredder » Sri vel 26, 2020 9:07 pm

tom_hifi napisao:

Ja isto čekam jednu pločicu s oscillatorom skoro 2 mjeseca s ebaya iz Kine naravno valjda će stići bila je 12$ sad ništa skuplje ne uzimam od straha.
Pogledaj si Troels Gravesen web stranicu. Preporuka![/quote]Jesi radio nešto otamo, sviđa mi se onaj 3way mk2 nešto a ne znam jedino pokrasti dizajn od Troelsa pa kupiti drivere lokalno jer uzimati cijeli kit pa poštarina vjerojatno je skupo.
dredder

PostPostao/la yoke » Sri vel 26, 2020 9:56 pm

Jel skup kit il je skupa postarina ?

Kolko skupo je "skupo", odnosno koliko bi ti potrosio ?

Ustvari, za male pare je jeftinije kupiti nesto s njuskala,
Obicno nesto od hrvata, poput audio epiloga, bude dobra kupovina, samo oni nisu visoko osjetljivi...
yoke

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica