yoke napisao:Alat u primostenu...a primosten druga zupanija...![]()
Cak ni materijal nisam mogao naruciti jer je drvenarija u solinu a ja splitu...a ja bez propusnice jer radim od doma....
A jesi se rasirio...po cijeloj Dalmaciji... imas sto u Stonu?
yoke napisao:Alat u primostenu...a primosten druga zupanija...![]()
Cak ni materijal nisam mogao naruciti jer je drvenarija u solinu a ja splitu...a ja bez propusnice jer radim od doma....
yoke napisao:Edison napisao:yoke napisao:Da nepuknem...ko kokca...
Pa sto ne radis neke zvucnike, pojaclao 7-kanalno i tako to?
Nemrem...
Alat u primostenu...a primosten druga zupanija...![]()
Ali nadam se da cu i to rijesiti ovih dana...
Pa cu turpijat do mile volje![]()
Narucio i rucnu glodalicu s dodatcima pa ce mi i to olaksat rad...
Uglavnom....doma po cjele dane....a nis od hobija ne mogu radit....
Ps..nalje nisam ljepio...nemam zivaca za to
Edison napisao:yoke napisao:Alat u primostenu...a primosten druga zupanija...![]()
A jesi se rasirio...po cijeloj Dalmaciji... imas sto u Stonu?
s@ki napisao:
javi se kad te pukne novi hobi i krenes farbat minijature, imam par stotina modela za tebe

grunf napisao::D
eno Tubeman pravi inkubator, nije ni to loše, s roštiljne strane gledano pamook napisao:grunf napisao::D
DU
DU HAST
DU HAST MICH
![]()
...kad bi pokojna baba Bepa pravila crnu rižu, jelo bi se taj dan za ručak, onda bi ja jeo i za večeru, a ako bi (a obično je) ostalo za sutra, ja sam bio riješen što se spize tiče... inače nisam baš od morskih plodova i ribe, ali glavonošci su mi dušu ukrali
![]()
![]()
eno Tubeman pravi inkubator, nije ni to loše, s roštiljne strane gledano
![]()
grunf napisao:šteta šta je glavnog sastojka sve manje i manje
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju