Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Dean » Pet srp 12, 2013 3:17 pm

Koliko znam, Precjednik ne zna ni kiflice prodati....kak će onda znati sofisticirani audio uradak? :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la tubeman » Pet srp 12, 2013 4:49 pm

Paa, angažirati će se komercijalni sektor koji će isto dobiti svoj dio kolača.
A naučilo se kako to ide.
Intenziviraš objavljivanje po forumima (umjetnički fotograf je već angažiran), podmažeš pokojeg recenzenta (barem dva uvažena člana po forumu koji će imati pripremljen tekst : ono svileno, duboko, izražajno, stejđ...) i stvar krene sama po sebi... :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Edison » Pet srp 12, 2013 9:22 pm

Dean napisao:Koliko znam, Precjednik ne zna ni kiflice prodati....kak će onda znati sofisticirani audio uradak? :mrgreen:

Nemoj tako. Precjednik je moj PR, exclusive zastupnik i prodajni agent, i moji uredjaji se mogu kupiti samo preko njega. Da ti ne pricam koliko smo se dosad obogatili... obojica... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Dean » Pet srp 12, 2013 10:57 pm

Edison napisao:
Dean napisao:Koliko znam, Precjednik ne zna ni kiflice prodati....kak će onda znati sofisticirani audio uradak? :mrgreen:

Nemoj tako. Precjednik je moj PR, exclusive zastupnik i prodajni agent, i moji uredjaji se mogu kupiti samo preko njega. Da ti ne pricam koliko smo se dosad obogatili... obojica... :lol:

A zato je ovaj mjesec prodao duplo manje mojih uređaja nego prošli !! :lol:
Dean

PostPostao/la Edison » Pet srp 12, 2013 11:43 pm

Dean napisao:A zato je ovaj mjesec prodao duplo manje mojih uređaja nego prošli !! :lol:

Ne bih znao za to. Precjednik i ja imamo deal vec nekoliko godina, mislim jos od TF u Umagu.

I ne veli se "duplo manje" nego "u pola manje"... Slabo baratas ekonomskim kategorijama pa ti zato slabo ide prodaja... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Dean » Sub srp 13, 2013 8:33 am

Napisat ću ja na svoje " 3+1 gratis" , pa da vidiš.... :lol:
Dean

PostPostao/la zuzi » Sub srp 13, 2013 12:01 pm

Nisam znao da me je i Dean angažirao na prodaji svojih uradaka a kako vidim da jest, obećavam mu da ću se jednako svojski truditi u prodaji. Jednako kao i kod Edisona. Kod njega mi prodaja, kao što i sam veli odlično ide jer zapravo on ne želi prodavati svoje uređaje što je meni velika prednost za dobru realizaciju. Dobro, istine radi, bio je jedan pokušaj prodaje preko reklamnog agenta (Backo) ali ponovno je bila vrlo uspješna realizacija (čitaj nula). :mrgreen:
zuzi

PostPostao/la audio kutak » Uto srp 16, 2013 3:39 pm

naletio na ovaj radio na njuškalu, jako interesantan dizajn a i cijena od samo 150 kn pa kome treba za kolekciju....

http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente ... as-5822362
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la zuzi » Uto srp 16, 2013 10:33 pm

The El Spuddo is the odd man out here. For a "spud" amp, the "organizing principle" is that a single tube is used - it serves, essentially, as both voltage amplifier AND power amplifier. To do this, you need an unusual tube - one that can deliver some power while still having a high enough mu to serve as voltage amp. There are only a few tubes that fill this role well and as far as I know, none in the higher power range you want to enter into. Maybe there are some big transmitting tubes that will do this, but I don't know the possibilities there very well
U nastojanju da napravim tog spudu pokušao sam sa PC900 jer je zgodna i mala. Koliko sam uspio o tom potom ali možda će netko htjeti napraviti takvu minijaturu
spudo I.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zuzi

PostPostao/la Dean » Uto srp 16, 2013 10:37 pm

Nemam pojma u kojoj temi sam pokazao ovu antenu, no eto sad u društvu ostalih...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrag će ga znati kaj je to uopče... :mrgreen:
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica