tektronix 2465 i prefiksi A, B, ..2467 su vrhunac tehnologije 80tih , to su analogni osciloskopi 300-400MHz koji uspjevaju pratiti signal/trigeriraju i na 800 MHz i spadaju u sam vrh (8-14.000 USD 80tih ovisno o opcijama) svih vremena..nema slike koja mu moze pobjec
iman 2465B i 2467 te krenuo sa zadnjim kojeg ne koristim a kupio ga pomalo "kolekcionarski" a pomalo i od straha da mi ovaj prvi ne krepa koji je postao dio mene i zivimo zajedno vec 12 godina! kako je to super, je!?
kad se skine poklopac (nije bas lagano jer mi je na jednoj strani malo udaren, skuzio jer nije islo van) vidi se nesto komplicirano, nabijene ploce sa svih strana a kako se ljudi zale da se tesko rastavlja , pripremio se na patnju i lagano...plan je bio bacit oko i popisat kondice koje moran zamijenit i locirat memorije i mogucu bateriju..a i notorni cip koji se uvjetno receno " pregrijava" (tu se sad mogu litanije rasprest oko toga i postoji niz zakljucaka).. U800 cip
baceno oko na fantasticni stroj, sa boka
slijede slike napajanja i baterije koja jos uvijek dela i nakon 30tak godina .. ipak cu imati laksi posao i zamjenu samo ove vanjske baterije koja drzi RAM i kalibracije, dok u onom drugom skopu mi je RAM sa integriranom baterijom u epoksi kucistu i treba sve izvadit van i pokusat ga procitati, i preprogramirati moderniju zamjenu

jesi sta sarafio po svojima? ako da koji si programator koristio, Tl866 kinez? baren ovaj B koji mislin sljedeci "sredit "