tom_hifi napisao:Odluka za JFETove je bila moja pošto ih imam dovoljnu količinu za sebe, a ne želim da stoje u ladici. Nigdje ne piše da u budućnosti neću probati sa nekim drugim JFETovima. BF862 isto imam dovoljno, ali su i oni postali praktički nenabavljivi. Prijedloge JFETova ću zapisati i kada stignem, pokušati simulirati. Ne vidim problem, ako bude vremena, obećavam da ću probati i nešto od navedenog.
Izraz ultimativni mi je malo nategnut, pa ne kužim koje napajanje je po tebi ultimativno? Imam Salasov shunt regulator i navedeni denoiser, sa oba radi jako dobro. Nisam imao vremena raditi usporedne testove, ali mogu reći da je denoiser odličan.
nije nategnut ako se koristi 2SK170 čija je cijena 10$ po komadu ( znači 40$ min za dva kanala), ne znam da li je onda opravdano koristiti regulator od par $
u PDF niže je veliki test regulatora koji koristi DIY zajednica , ja bi bio zadovoljan kad bi netko tako testira i denoiser ,ovako je samo rekla -kazala i baš zato nisam i niti ću biti pobornik tog regulatora a posebno kad se zna koliko je spor LM317(op. amp. koji je u njemu je mislim 741),i obični LT1943 će sigurno biti bolji od denoisera ,usput ni salas nije dobro proša u tom testu