...kad je stigao kontigent kineskih 812A, jedna je dosla defektna, raspao se nosac grijanja...
20200806_152627.jpg
...onda poslikao, pa poslao i ljubazno zatrazio zamjenu/popunu za ovu neupotrebljivu... pa cekao tjedan dana, nema odgovora... pa ponovio upit, pa stigao odgovor da nema frke, da daj adresu... onda dao adresu i predlozio da cu kupit jos jednu kad se vec prodaju "uparene", pa nema odgovora... pa poslao podsjetnik na svoj upit o svom upitu jedno dva puta zadnja tri tjedna, i na kraju me jedno jutro doceka poruka da je poslan par na moju adresu, i da bi to trebalo razriješiti naš mali problemčić

... poslali i tracking, da znam kad će poštar...
prekjučer ujutro - poštar

20200831_112019.jpg
20200831_112040.jpg
...eto... ima još nade
Prodavač(ica) je iz GB, stiglo dosta brzo, bez upliva naše drage pošte carinjenja
tamo valjda rade prekvalificirani mesari, prije nekog vremena naručio dvije maske iz Kine, putovalo to dosta dugo, i stiglo jedan dan... ajd što je dotična represivna bratija otvarala paket, OK, al da je bar Kinez ikako omogučio otvaranje ambalaže da se vidi što je unutar mutnog najlona, nego ovako jadnici moraju mačetom otvarat pakete i patit svoje zgrčene, artritične prste

20200827_083333.jpg
20200827_083347.jpg
20200827_083358.jpg
...kad uvedu 25% i crkvenu desetinu, možda im daju i kakvu sjekiru od kilu i po, za otvarat one vražje kartonske kutije.....
no, živi bili pa plaćali.....
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.