Seas A26 sa onim skupljim visokotoncem je ok radio ali nije mi bio previse zanimljiv.. poslusao sam ga mozda 20 sati u 5 godina ako i to..napravio sam onu velu transmisiju A26 od 100tinjak litara i tamo je radilo toliko duboko da si bass cuo u trbuhu ! prevelo mi je to bilo za bilo koji prostor koji iman pa rasturio i napravio ove manje kutije..bass je ovdje mekan, par godina mi je bumijao i nisam mu se posvecivao previse, pa na kraju skuzio da dokraja treba zacepit vent i stavio gustu spuzvu a ne onih 12grama ca govore..iznutra povadoi skoro sav damping. na netu govore da fali imaging, 3D efekt zvucniku.. pa mozda i da malo. u medjuvremenu je dosla ponuda za Eton mid koja se nije mogla odbit.. ovo sada i ono prije nema puno veze jedno sa drugim.,. ovo je par levela iznad kako lepo dela.. pomislio sam a momente da imam stereo dva zvucnika a ne samo jedan ..vidim da cu se navuc brzo na Eton , vec gledam 12" na njuskalu Etona
od ATCa da li ce biti bolje.. mislim da ce.
nakon ca sam danas sastavio ovaj jedan komad nazvao frenda koji ima Etone doma i od kojega sam to kupio..zna sve o svakom..to je govori on spektakularno kako dobro rade neke serije njihove (a u tu spada ovaj mid), toliko se uzivio u objasnjavanje da sam pomislio da je to zivo bice