... tada sam saznao na koju stranu mi ta soba "visi", srecom - prema ulici i vanjskom zidu, a ne prema ostatku kuce/soba
... na svu srecu, nista nije stradalo, nista nije otislo u kratki spoj (one ikebane produznih pod akvarijem), a laminat na podu nije se niti "rastocio" niti razjapio, podigao - nista.

s@ki napisao:je, vide se dva no imam nekakve planove za taj drugi...možda... 2x20V 2.5A. Trebaš ga možda?
špulica imam nekolicinu, a i jedno 10 napajanja čeka rashodovanje..
U principu znam da će mi duple diode kad tad zatrebati a onda ih neću imati pa njih obavezno stavim na stranu.
Špulice sam čuvao radi feritnih jezgri dok sam imao ideju namotati nešto gore ako cu kakav switcher raditi no to se naravno nije desilo
Ono ćemu stvarno nikakvu namjenu ne vidim ni sada ni u budućnosti su HF trafići...no vjerujem da će me netko već prosvijetliti
Khadgar2007 napisao:Davorine, znam da sam negdje čitao da za mrežne filtere idu one špule koje imaju žutu jezgru(ako me sjećanje ne vara) jel po tebi to znači da se zapravo bilo koja špula se može prilagoditi za mrežni filter?
Majestic-12 [Bot] pregledava forum i 6 gostiju