stressman napisao:Koliko istih narančastih žica...
To je zato da ih i daltonisti mogu pospajati bez problema...
stressman napisao:Koliko istih narančastih žica...
Dean napisao:Davorin, buš to znal spojiti?
s@ki napisao:Previše za bilo kakvo amatersko korištenje, bez uvrede ikome, da me se nebi krivo shvatilo i sebe tu ubrajam.
Naime, radi se o Weller WMD3 stanici koja je ako se dobro sjećam nova bila kakvih 3000Eura dok su se cijene po netu za rabljene kretale od kakvih 1000-2000 $ ili Eura kako gdje. Tražio sam iz čiste znatiželje. Cijena ide gore ovisno o izboru ručke. Trenutno nalazim vrijednost od parsto eura za cijelu stanicu s nekim ručkama što je super ako si tko moze priuštiti.
Ručke se u farnellu, RS i sl dučanima kreću od kakvih 1800kn za običnu lemilicu do 2800 za ovu odlemljivalicu.
Oznaka joj je DS80., RS components vidim drži cijenu cca 280 funti trenutno.
Na mojoj je lemilica, odlemjivalica i pinceta za SMD,,naravno, nisam ju platio toliko...zapravo..hmm.. nisam ju platio, točka
Klokan napisao:Ne znam koliko se isplati improvizirati kada se na ebay nadju takve odlemilice za bagatelu(free shipping i top rated seller)
http://www.ebay.com/itm/AC-220V-30W-Sol ... 20d51174b0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
+ jos koja kuna za adapter na nase uticnice.
nabijem ga... 
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 14 gostiju