Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la grunf » Pon ruj 06, 2021 7:36 pm

Bepone napisao:izgleda bolje nego moje , ja neznam ni ca jeden :lol:
IMG-20210902-WA0008.jpg

e moj bepo, nije ti lako, onaj korjen desno gori mi je fascinatan, jel znaš šta je to ??
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la grunf » Pon ruj 06, 2021 7:37 pm

Pao Pepeo napisao:mislim da ti mogu odgovoriti u bepovo ime :D

od kad je lignja riba ?
grunf

PostPostao/la grunf » Pon ruj 06, 2021 7:51 pm

Khadgar2007 napisao:Bepovo liči na zatvorsku hranu. :lol:

A što se ribe tiče kako se nećeš najesti dobre ribe, bitna je samo raznovrsna prehrana, pa ako je dva puta tjedno ribetina na meniju odlično. :D

da mi svi jedemo dovoljno ribe na tjednoj bazi bilo bi nas sigurno manje po doktorima , moja baba je potegla do 100 bez problema, a većinu života je jela ono šta bi imala u svom vrtu i šta bi dida donija iz mora, ali ne plavu ribu, to se kod mene nije baš jelo, isto tako botnica je bila beštija i nije se uopće spremala, znači samo bila riba, srdele bi se kupile za posoliti :lol: , meso se jelo nedjiljom i još maksimalno dva puta tjedno
ali da se ne zavaravamo ,nije ni riba danas baš nešto jer je većina iz uzgoja a to je isto ko i kokoš iz dućana, a plava riba u sebi taloži teške metale kojih je puno more
grunf

PostPostao/la davorin » Pon ruj 06, 2021 8:07 pm

Teški metali završe i u bijeloj ribi koja se hrani i plavom ribom, odnosno talože se u svim predatorima na vrhu hranidbenog lanca.
Nama dostupna bijela riba, zbog nižih cijena, je uglavnom sva iz uzgoja, a plava nije, odnosno sva sitna plava riba kao i šaruni, lokarde, skuše i manje palamide su iz slobodnog ulova. Bijelu ribu u uzgoju hrane sa ulovljenom plavom ribom pa zapravo teške metale uopće ne možeš izbjeći.
Plava riba iz uzgoja (tuna) je također hranjena sitnom plavom ribom pa niti tu ne profitiramo, a osim toga tuna je postala tako skupa da se više isplati kupovati teletina. :lol:
davorin

PostPostao/la Bepone » Uto ruj 07, 2021 2:00 am

Khadgar2007 napisao:Bepovo liči na zatvorsku hranu. :lol: :D

nisi dugo od istine :lol:
grunf napisao: e moj bepo, nije ti lako, onaj korjen desno gori mi je fascinatan, jel znaš šta je to ??

to je neki vid mesa, ocerupanog na nekoj salamoreznici mi se cini :mrgreen:
od svog tok korijenja dobri su ovi mali balini a to je prirodni kikiriki i gore levo je salata s jabukama i morskim necim, chilli po svuda naravno i po vocu, povrcu i otalim granjem :mrgreen:
Bepone

PostPostao/la Master of disaster » Uto ruj 07, 2021 7:05 am

Bepone napisao:izgleda bolje nego moje , ja neznam ni ca jeden :lol:
IMG-20210902-WA0008.jpg

Muko moja...
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la grunf » Pon ruj 13, 2021 1:22 am

nagovoria san ženu i malog da idemo u subotu na paklenicu , meni i malome je to bio prvi put :? mogu reći da je bilo odlično bez obzira šta smo napravili 12km po stinama tj putu, ja i mali bi bili još ali je žena počela zapinjati pa smo se vratili , sva srića da je gorska služba imala vježbu taj dan tako da su bili blizu ako bi skroz zapela :D
odma san dogovoria novi izlet ,ali s muškom ekipom , a žene nas čekaju niže ukoliko ne dođu u kondiciju da slučajno ne zapnu :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
grunf

PostPostao/la yoke » Ned lis 24, 2021 6:48 pm

Trebam pomoc

Nesto mi ne stima sa ves masinom....
Ostavio ju upaljenu, izisao vani, vratio se u stan, glavni osigurac izbacen...
Uglavnom cim se upali ves masina, on izbaci...

Probao sam skinuti gornji poklopac, jer je to kao prvi korak, da vizualno bacim pogled dali ne nesto izgorilo....ali ne kuzim kako ga skinuti...

Sa straznje strane imaju dvije vide koje sam skinuo a ima i sipka, ako sam dobro sluzio koja ide prema prednjici...valjda/mozda...nisam siguran....

Dali netko ima ideju kako se skida gornji poklopac sa whirlpoola awz 475 ?

Odnosno jel ovo u crveno zaokruzeno gofno ima neku funkciju i kako ga maknut s puta (nemam gedore pa prije neg se bacim u trosak, da vidim jel to neophodno za skinuti)
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
yoke

PostPostao/la yoke » Ned lis 24, 2021 6:49 pm

Ovo u crveno igleda ko matica, na dugoj navojnoj sipci koja ide od nazad prema prednjici ?
Al mi glupo da je tako rjeseno, jer tko ce pogoditi rupu sa straznje strane na presnjici, na udaljenosti od 40cm...ne znam.....
yoke

PostPostao/la grunf » Ned lis 24, 2021 7:23 pm

ubija ti je kamenac makinu :lol: , vjerojatno je probia grijač i možda spalia relej na pločici ,odličan razlog za kupiti novu ;)
a ako te baš zanima šta je unutra poklopac povuci prema nazad ,po dužini bi ga trebali držati nekakvi uskočnici ,te dvi vide služe samo da se ne izvuče
a te velike matice mi nisu jasne , ako ne ide odvidaj i njih pa se možda sve rastavi :lol:
grunf

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica