Upravo sam preliminarno zvao Toplice, s obzirom da se vecina izjasnila kako je svejedno, a kolega Kutak moze doci samo u terminu 5-7. 11. pitao sam za taj datum, imaju samo jednu rezervaciju, sto znaci da je kompletan objekt osim jedne sobe prazan, sutra ujutro cu razgovarati sa seficom objekta da objasnim da nama prakticki treba kompletan prostor objekta, uglavnom sutra ce mo sigurno znati da li mozemo racunati na objekt za taj vikend.
dosao je odgovor od toplica, slobodnog mjesta za termin 5-7.11. do 25 ljudi ima, na bazi polupansiona spavanje i dorucak 230kn, no za sada mi ne daju cijeli prostor restorana za izlaganje i tu moram jos pregovarati, ovo sto su ponudili je premalo mjesta, restoran u cijelosti je jedina opcija koja nam odgovara, nude 20m2 zatvorene terase i dio restorana nekih 30m2 sto je naravno premalo i jos mi nisu za veceru poslali ponudu, javim razvoj dogadaja oko prostora
Bilo bi dobro da se TF odrzi ove godine, da ne gubimo kontuinuitet. Prosle godine smo odrzali Festival u Puli u tezim epidemijskim okolnostima. Ako nema dovoljno prostora za izlaganje i slusanje, ne moramo bas svi donijeti uredjaje. Neka se dogovore oni koji zele i imaju sto novo pokazati, i koji su blize. Drugi mogu doci samo na druzenje. Bitno bi bilo da se nadjemo, da se Festival ne prekida.
Ja sam u poslu oko uredjenja stana, ali ako u vrijeme odrzavanja ne bi bilo nekih kriticnih radova, i ako ide tko iz Rijeke, nastojao bih doci.
CINDRA, ajde ti malo isforsiraj tu situaciju oko Zaprešića i Oroslavlja.... (Tom i ti se raspitaj pa će se lako nekog delegirati oko organizacije), bilo bi dobro malo više prostora za izlaganje...
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
sada nude i hodnik nekih 13 metara duzine i ne znam koliko je sirok, okvirno 2 metra, rekao bih da je to ugostiteljska pohlepa misle sto ako im netko drugi dode, sto je vjerojatnost nikakva, tamo osim po ljeti nema nikoga osim ponekog zalutalog slovenca sa tajnicom koji se skriva od zene probati cu jos jednom da dobijemo kompletan restoran koji je bas veliki i to bi bilo vise nego dovoljno mjesta, jucer mi je kutak rekao da pitam za zakup cijelog objekta sto mislite o tome
Zmajz napisao:CINDRA, ajde ti malo isforsiraj tu situaciju oko Zaprešića i Oroslavlja.... (Tom i ti se raspitaj pa će se lako nekog delegirati oko organizacije), bilo bi dobro malo više prostora za izlaganje...
Ja mogu dati kontakt i lokaciju, ali ove godine nemam vremena oko organizacije. No, koliko mi je Petar rekao, voditelj i vlasnik Hotela Zagi, imaju gužvu veliku ove godine, no, svakako ga treba pitati. To je, po meni, najbolja opcija.
kod mene su cijene smještaja za 10 mjesec i dalje visoke , ali ću probati otići sljedeći tjedan do Solarisa viditi šta mi nude za 11 mjesec , tamo nisu problem dvorane jer se bave kongresnim turizmom ,ali su problem cijene računam na jedno 25 osoba +dvorana ili dvije manje , raspitam se još