Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la cappucino » Pon svi 30, 2022 7:26 am

Wow Pamučni! Fenomenalno izgleda!
cappucino

PostPostao/la grunf » Pon svi 30, 2022 11:37 am

pamook napisao:...test fit rupa na šasiji....uz dosta straha oko istih, na kraju ipak sve na svom mjestu :P

...ovo ide ultra sporo, pa kad bude dovoljno odmaklo da bude pri kraju, stavim i temu u prikladni podforum :D

uuuuuuuuuu, top :clap:
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la sinisap » Pon svi 30, 2022 12:38 pm

Najs!!! :clap: :clap:
sinisap

PostPostao/la pinco » Pon svi 30, 2022 12:45 pm

Isti čača!

Tako bi prije babe kad bi došle na babine, radi reda, nebi bebu ni vidile, odma rekle, isti čača :D

Zanimljivo izgleda, i dosta komplicirano za napravit, ima tu posla....
pinco

PostPostao/la SasaKC83 » Pon svi 30, 2022 6:06 pm

Woo-Hoo karbonara my man :D

Daj neke dodatne sličke i opis, nemoj biti škrt... :D
SasaKC83

PostPostao/la pamook » Pon svi 30, 2022 8:45 pm

...stavim uskoro temu, pa cu tamo nakrcat fotki... kad sam se vec poceo eksponirat :lol: :lol: :lol: ....

Ideja sa perforiranim limom za gornju plocu je bila ok radi maksimiziranja povrsine koju epoksi moze uhvatit, bojao sam se da bi se uslijed termickih dilatacija mogao odvojiti od pune alu ili celicne povrsine... tako da je ovo, sto se hvatanja tice, ispalo super....

... s druge strane, sve rupe koje nisu izbusene prije stavljanja karbona, naravno uz svesrdnu pomoc Murphy-a, ne "padaju" na postojecu perforaciju nego upravo izmedju rupa, tako da je dobar dio rupa prosiren za pola ili cijeli mm da bi sve sjelo kako treba jer pri busenju svrdlo jednostavno pobjegne u neku od bliskih mu rupa :evil: , iako se nemam sto buniti - nisam imao isprintane kutije da bih sve namjestio i izbusio prije stavljanja karbona, a da sam cekao, bilo bi pojacalo pri kraju tamo oko Bozica :lol: ....

-druga stvar s ovim karbonom s crvenom notom - kad sam ovlaš uzeo kod kineza karbon platno sa crvenim tkanjem, to je bio bojani kevlar i to se dalo pobrusiti pa ponovo zaliti epoksidom bez frke.... ovo sto sam uzeo (dakako, u Nemacku) je puno decentnije i vise mi se svidjelo, ali naravno - ove crvene linije su crvena lak zica :lol: :lol: :lol: , pa nakon prvog oslojavanja i pokusaja brusenja, sva crvena boja ide dole, ostaje samo bakrena zica... nije da je ruzno, ali nisam to htio :lol: :lol: :lol: .... eto, cisto kao hint ako se netko uhvati oko toga.... ispada da crni twill tkani karbon uopce nijeproblem odradit, za ravne ili blago zavojite povrsine, samo trazi vremena i slojeva, kao i parket :D

stavljam jos dvije fotke, pa uskoro otvorim temu sa svim detaljima... valjda sam pri kraju s busenjem, trebam sve skinuti sa sasije, ofarbati ju u crno iznutra (usput ne zasravši vanjske površine :mrgreen: ), izbušiti još buksne za kontrolu struje kroz 300B (fiksni bias) i selektor ulaza... za koji se jos nisam domislio gdje, sto i kako :mrgreen:

20220514_193928.jpg

20220514_193938.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Pon svi 30, 2022 10:54 pm

Lijepo to izgleda... :clap: :clap:
Edison

PostPostao/la Master of disaster » Uto svi 31, 2022 7:08 am

Odlično!
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la dredder » Uto lip 07, 2022 7:22 pm

Slika

Ja zarolao sebi speaker kabel, da ne ispadne da baš ništa ne radim, Baza Canare nešto, nije loš.
dredder

PostPostao/la pinco » Uto lip 07, 2022 8:16 pm

Šta ako zajebeš smjer :)
pinco

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica