LesFaul napisao:Ja na slici vidim samo protuzakonito obavljanje djelatnosti eksploatacije rudnih bogatstava RH bez valjane koncesije....
Ravnicari vole kamen, pa to ti je...
Jos u onu drzavu, vozimo mi po Jadranskoj magistrali, a s Velebita pala oveca kamencina na sred ceste, i svi je obilaze. Cesta zavojita poput zmije pa se i ne moze voziti brzo, a i vidis da svi nesto kilave i obilaze... Ispred nas Novosadska registracija, stojadin. Obisao on, ali i stao, izasao i strpao onu kamencinu u bunker. U Senju u kaficu stali mi na pauzu i kavu, a stao i on. Velim mu da je bas lijepo sto je sklonio onu kamecinu s ceste, i tako pomogao ostalim vozacima. Gleda me on u nevjerici, veli da nije rascicavao cestu, vec uzeo kamen, vozit ce ga kuci u Vojvodinu. Kaze, kod njih kad kopaju bunar, pa netko nadje veci kamen, sav sretan... Nema nigdje kamena, pa je zgodno imati koji...
Usput, vidio u haubausu paletu s kamenjem, 10 kn komad oko 2-3 kile. Mislio sam da je umjetno, od plastike, ili kakve umjetne pjene, ali jok, pravo... Mislim se, tko to kupuje? Vele mi, oni s bazenima, fontanama u dvoristu... Ajd neka...

... jos da imam frenda s tamićem pa donesem "pravi" kamen od jedno kubika, eeeeee