, S@ki -
Hvala za lijepe rijeci Drug Precjednik - i samo jedan mali demanti - prije jedno 20god (

) je Matakovic ispalio ovaj Osip Skroz u jednom od svojih satiricnih stripova koji su tada mislim izlazili na straznjoj strani Slobodne Dalmacije... tako da ja nisam direktni tvorac samog izraza, ali nisam mogao odoljeti otockanom licu malene biste
A i podsjetilo me na to kako je tipski humor uopce poceo - negdje tamo 87.- 88-me, posudih piratsku VHS kazetu u lokalnom OKC videoklubu na kojoj je slovima pisalo "Bob Marley in concert" ne bih li odgledao istu na posudjenom video playeru renomirane marke Orion, u ugodnom drustvu ekipe iz razreda. Koncert je bio odlican ali mutan da ga ni tracking trake nije mogao nikako spasiti, a ispostavilo se da je iza akvarel snimke koncerta jos nesto snimljeno. Pocelo je vrlo cudno, novo, uvrnuto te se moj (vec tada) skromno rabljeni mozak opio novim tipom humora - na kazeti je, u jos gorem stanju od koncerta, bio film Monty Python and the Holy Grail
iza toga vise nista nije bilo isto.
a za pisanje negdje u komercijalnom odjelu - znamo kako to ide, moras pa se razvodnis, isprave jer si "pretjerao", a onda se i gust potrosi...
bolje ovako, polu-inkognito
BTW, sacuvao sam jednu teglu visnje iz 2011.-te, identicnu onoj sa TF-a u Bjelovaru, i donosim je u VZ na ZF kao poklon dobre volje... ako zaboravim masnu, oprostit Cete mi
micro - moguce, ali pogledaj malo ekipu kad stanes pred stand, gledaju te napol sa strahom, na pol sa rentgenom

... da smo se sreli, pala bi cuga
s@ki, jos jednom -

/edit - zaboravih attachment

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.