Postao/la Topolino » Ned kol 13, 2023 7:13 pm
Mi smo na padini prema moru. Cjeli taj kvart je pušiona, u autu se vozis po kvartu i mjenjaju se svakih 30m talijani/hr. Jedini dio grada gdje nemamo ni 4G signal za A1 i T mobile ima 4G ali je puno sporiji nego ostatak grada, TV samo nacionali programi. Ako imam digitalni tuner onda nemam problema sa biranjem stanica, prijem je bolji i nemam priljeva medulin FM. Istu situaciju imam sa clusterom 69.8 R. Istra (odasiljac ućka) , 97.3 Otvoreni, 98.0 Radio Istra (odasiljac pula). Pioneer treba refresh to nema sumnje, tuner sekcija nije nikada dirana. Popravljan je jedan kanal jer je bio prije kod maminog strica koji je spojio nekoliko zvucnika, a nije imao pojma o otporima. U ostatku grada sam imao puno manje problema.
Da pojasnim malo bolje. Medulin i Bravo cujem jasno i glasno, Maestral uhvatim da se cuje, ali ili pucketa ili krci kako setam po stanu. Malo okrenem tuner selektor i hvatam Medulin (prema ljevo) ili bravo (desno). Maestral je gradski radio, Medulin ima jaci odasiljac i bravo je nacionalna stanica vjerojatno odasiljac pula.
Koje su dimenzije J antene?