Mali offtopic, pa molim admina da ga sutra obriše

Prvo, pozdravljam Khadgarovu inicijativu, ali imam par prijedloga:
U ovoj rubrici bi bilo dobro postavljati žive i isprobane stvari, što podrazumijeva da budu i napravljene.
Znamo što je internet, i ne bi bilo dobro podrazumijevanje bilo čijih pisanja po netu. To ionako svatko zna pronaći.
Google nije bauk nikome

.
Za ovakve internetske "reference" bi se mogao otvoriti neki topic (može i ovdje) i tu okačiti zanimljive linkove, i to samo provjerenih referenci.
Internet je pun maštarija i wannabe projekata koji nikada nisu radili i nikada neće.
I još jedna stvar, U prethodnom topicu postoji nedovršena situacija.
Ne bi se smjelo događati da se započne pedeset tema, jer onda nitko nema volje sudjelovati i "hvatati" nečije greške.
Ako "projekt" nije dovršen, ili ga se ne namjerava dovršiti, onda tu nema što raditi.
Daklem, treba popraviti pločicu, barem u toliko da odgovara tekstu (Sakijeva primjedba je bila dobronamjerna i potrebna ali ne i ključna), zalemiti dijelove, upogoniti sklop i napraviti nekakvu evaluaciju tipa kvalitete napona, opterećenja, nekakvih hintova i sl.
Sigurno da će biti stvari koje treba popraviti, ali na kraju se mora vidjeti i opisati gotov uređaj, pa makar se radilo o triviji poput ovakvih stabilizatora.
Tek tadaga možemo nazvati pomagalom koje zaslužuje mjesto u ovoj temi.
Želimo vidjeti gotov uređaj koji radi, po mogućnosti debugiran.
Želja za brzim punjenjem tema ne bi smjela ugrožavati sadržaj, pogotovo ne u temi koja bi trebala biti neka referenca i pomoć.
Khadgar je u jednoj temi lijepo dao popis referenci (mada ne pucaju sve na pravo mjesto)

, i to bi trebala postati praksa.
Nije sramota preuzeti nečiju šemu ili ideju, ali je lijepo i fer negdje spomenuti autora i (ili) izvor i (ili) postaviti link na stranicu.
Isto tako bi se i mi mogli osjećati "taknuti" kada bismo vidjeli "svoj" projekt negdje drugdje, pogotovo ako se na njemu pokušava pribaviti neka korist

Ništa ne bacam. Sve mi treba.......