Edison napisao:Dacho, Suprin Ply 3.4 je zvucnicki kabel. Kud ces s tim za interkonekt?
Nabavi nekakav kabel za interkonekte u rinfuzi i terminiraj ga. Kabel jest malo duzi i moze biti malo problema, ali samo ako pretpojacalo, ili ono sto ga goni, nije kvalitetno. Treba ti pretpojacalo koje na izlazu ima nisku impedanciju i kroz ciji izlazni stupanj protice malo veca struja. To je potrebno da se savlada poveci kapacitet koji ce takav interkonekt imati. Ako ti pretpojacalo nije tih karakteristika, mozda bi na izlaz trebalo staviti kakav jaci buffer.
Lako ces sazanti da li ti pretpojacalo i interkonekt prave probleme. Ako su probematicni, prvo sto ces izgubiti su visoki tonovi.
Gubitak visokih mi malo i je problem jer sam probao sve spojiti sa Kimber PBJ od 1m i to je naravno znatno kvalitetnije.
Ma Supru Ply sam probavao tako bezveze i povučen informacijom da neki Hr dobavljači na moj upit o kablovima u rinfuzi preporučuju zvucnicki kabl terminiran kao interkonekt!!??!
Kako mogu saznati koji su naponi na izlazu iz preampa, u tehničkim podatcima Pise:
Max. output (XLR) 10 V rms
Max. output (RCA) 5 V rms
Analog output impedance: 10 Ohm