Hmmmmmm...
Meni su za stjecanje dojma polarizacije dovoljne one 4 slike Presvijetloga tamo...
sonny napisao:Tko ti nije dao?
Dean napisao:Lest napisao:Raspravljalo se o tome...ne znam sto reci,ma znas i sam.
Ne zna. On ti je bio u Pakracu, zar ti to niš ne govori?![]()
Lest napisao:Dean napisao:Lest napisao:Raspravljalo se o tome...ne znam sto reci,ma znas i sam.
Ne zna. On ti je bio u Pakracu, zar ti to niš ne govori?![]()
A jesi okrutan
joe dalton napisao:Mislim da je ovo ključno pitanje na koje ćemo trebati odgovoriti prije organizacije sljedećeg TF.
Ja to shvaćem kao okupljanje i druženje oko zajedničkog hobija. Za mene to nije sajam ili promocija. Za to postoje Sheraton i Pakrac.
Naravno to je samo moje mišljenje. Ukoliko se odluči drugačije nemam problema prihvatiti takvu odluku.
(pretpostavljam,nesto kao prezentacija polovnih komercijalnih uredjaja)sonny napisao:Hmmmmmm...
Meni su za stjecanje dojma polarizacije dovoljne one 4 slike Presvijetloga tamo...
zuzi napisao:@Harkonenu i drugima
Ne Varaždin,nego baš Zagreb i to po mogućnosti u najstrožem centru centara. I to zato jer mislim da se nemamo razloga ustručavati pokazati što radimo. Varaždin ti ostavi nama žarulašima čiji si ti još uvijek ravnopravni član. Mi smo ko neka vrsta prosvjetara u ovom našem skromnom Zagorju. Zagreb je naravno nešto drugo a Ilimzn i Joe Dalton bi mogli odraditi organizaciju.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju