Što se nosi u Šibenik(u)

Re: Što se nosi u Šibenik(u)

PostPostao/la sonny » Pon svi 27, 2013 10:39 pm

Hmmmmmm...
Meni su za stjecanje dojma polarizacije dovoljne one 4 slike Presvijetloga tamo...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Schultz » Pon svi 27, 2013 10:39 pm

Super si.

Super, super, super...
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Edison » Pon svi 27, 2013 10:40 pm

sonny napisao:Tko ti nije dao :roll: ?

Ma neke lokalne cure, koje je pitao... :lol: :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Lest » Pon svi 27, 2013 10:41 pm

Dean napisao:
Lest napisao:Raspravljalo se o tome...ne znam sto reci,ma znas i sam.

Ne zna. On ti je bio u Pakracu, zar ti to niš ne govori? :lol: :lol:

A jesi okrutan :lol:
Lest

PostPostao/la Dean » Pon svi 27, 2013 10:43 pm

Lest napisao:
Dean napisao:
Lest napisao:Raspravljalo se o tome...ne znam sto reci,ma znas i sam.

Ne zna. On ti je bio u Pakracu, zar ti to niš ne govori? :lol: :lol:

A jesi okrutan :lol:

A ljepo mu je zbotic reko....ali ne, to je bilo jače od njega .. :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la yoke » Pon svi 27, 2013 10:43 pm

joe dalton napisao:Mislim da je ovo ključno pitanje na koje ćemo trebati odgovoriti prije organizacije sljedećeg TF.
Ja to shvaćem kao okupljanje i druženje oko zajedničkog hobija. Za mene to nije sajam ili promocija. Za to postoje Sheraton i Pakrac.
Naravno to je samo moje mišljenje. Ukoliko se odluči drugačije nemam problema prihvatiti takvu odluku.

Slazem se, ja na ovo isto gledam kao okupljanje i druzenje oko zajednickog hobija
sheraton je komercijana manifestacija i to niti malo ne mjesam s ovim nasim hobijem
za pakrac ne znam uopce sta je to... :shifty: (pretpostavljam,nesto kao prezentacija polovnih komercijalnih uredjaja)

ali kad smo se vec skupili, prevalili kilometre, da je ljepo uz dobro dustvo, zafrkanciju ipak i kvalitetno poslusati te nase uredjaje
samo iz tog razloga
kao sto sam rekao, meni je zao sto nisam mogao poslusati neko od pojacala za slusalice jer cu ih jednog dana vjerojatno raditi a sam izgled i topologija mi osobno nista ne znace...

bez iti malo primisli da se sad nesto natjecemo, usporedjujemo s komercijanim proizvodima ili sl...
yoke

PostPostao/la zuzi » Pon svi 27, 2013 10:48 pm

yoke veli - nije mi važan izgled niti topologija
joe dalton veli - meni je važno druženje

Pa idemo se onda lijepo naći bez fizičkih naprava, sjesti i divaniti. To zbilja neće biti teško organizirati.
zuzi

PostPostao/la davorin » Pon svi 27, 2013 10:50 pm

Izbor nove lokacije svakako zaslužuje posebnu i novu temu, pa neću o tome.
Odlični uvjeti komuniciranja svih sudionika, toplina druženja, međusobna susretljivost i želja za razmjenom iskustava ne mogu biti zasjenjeni starom dvoranom, hotelom iz '20-og stoljeća i lošim vremenom.
Kaligula je uložio maksimum napora da ljudima koji su u dobroj vjeri došli, osigura pristojne uvjete i u tome je maksimalno uspio. Nije ga u tome spriječila niti činjenica da je u nastojanjima, pripremi i organizaciji ostao potpuno sam, i bio neprekidno provociran i ometan od strane pojedinaca.
Idealne akustične uvjete za savršenu prezentaciju i "takmičenje" u kvaliteti uređaja treba i platiti, a na spomen minimalne sume doplate za dvoranu je određena skupina gotovo minirala cijeli događaj (sreća što je Kaligula našao sponzora koji nije tražio da mu se ime spominje, iako to meni osobno uopće ne bi smetalo!).
Pravim uspjehom smatram da je događaj prošao bez polarizacije zbog minulih sukoba i uvreda, te pridruživanjem ideji samogradnje nekoliko potpuno novih članova.
Mali broj posjetitelja možemo zahvaliti prvenstveno vrlo lošem vremenu (jako je teško zamisliti da bi netko po kiši došao pešice iz drugog dijela grada, a za dolazak autom je nedostatak parkinga na udarnoj gradskoj lokaciji realnost gotovo svih, a pogotovo gradova na Jadranu), kao i recesijskom vremenu koje nije dozvolilo dolazak većem broju posjetitelje i sudionika iz udaljenijih krajeva.
Svi prikazani radovi su potpun uspjeh, i niti jedan nije ima neku manu vrijednu spomena, kao što i niti jedan od uređaja nije imao savršen zvuk, bez opravdanja u velikom i/ili prostoru s jekom. Uređaji nisu usporedivi i zbog različitih osobnosti autora, prostora za koji su namjenjeni, vrsti glazbe za koju služe kao i različitim financijskim mogućnostima graditelja.
Osobno sam pokušao s tri kompleta pokazati da se sa relativno malo novaca i jeftinim elektronkama može uz dovoljno pažnje dobiti sasvim pristojan zvuk za različite namjene. Velike "razglasne" kutije su mi baza za jedan budući projekt (razglas za ozvučavanja samo s elektronkama!), pa sam ih došao probati i pokazati da se mogu pokrenuti i sa samo 2x10W (sve elektronke u ta dva mono-bloka zajedno koštaju samo oko 200 kuna!).
davorin

PostPostao/la yoke » Pon svi 27, 2013 10:52 pm

sonny napisao:Hmmmmmm...
Meni su za stjecanje dojma polarizacije dovoljne one 4 slike Presvijetloga tamo...

ah...sad...nemam pojma tko je ''presvjetli'' :lol:
mozda sam jos uvijek naivan, bez obzira na godine...
ali mislim da smo se poslozili oko stola, onako kako smo ulazili...znam da smo usli medju prvih 5-6 i tako zauzeli pozicije za stolom...
i popunili ''gornji'' dio stola...
yoke

PostPostao/la joe dalton » Pon svi 27, 2013 10:55 pm

zuzi napisao:@Harkonenu i drugima
Ne Varaždin,nego baš Zagreb i to po mogućnosti u najstrožem centru centara. I to zato jer mislim da se nemamo razloga ustručavati pokazati što radimo. Varaždin ti ostavi nama žarulašima čiji si ti još uvijek ravnopravni član. Mi smo ko neka vrsta prosvjetara u ovom našem skromnom Zagorju. Zagreb je naravno nešto drugo a Ilimzn i Joe Dalton bi mogli odraditi organizaciju.

Pokazati kome? Oni kojima želim pokazati ionako dođu na TF.
Nemoj me krivo shvatiti, ne bježim od organizacije, ali TF u centru Zagreba je :sad-roulette:
U Zagrebu nema hotela ispod 700 kn/noć. A tek naći prostor sa 5-6 odvojenih prostorija (a da nije hotel) od 15-25 m2.....
A i to bi vjerojatno morali platiti
Parking da ni ne spominjem.....
joe dalton

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival