Iako su zelje da ne bude "ovih" i "onih" u redu, i uvijek takvo sto podrzavam, u ovom slucaju, potpunog pomirenja nece biti. Kratkovidnim i losim vodjenjem, "oni" su rastjerali ljude sa "svog" foruma. Tamo sad pise tek nekoliko ljudi. Iskreno receno, nemam vise volje tamo pisati. Pisao sam afirmativno o TF sa zeljom da se tradicija ne prekine, jer tesko je ponovo pocinjati nakon prekida... Jasno mi je da rukovodstvo tamo nikad nece popustiti i pruziti ruku pomirnicu. Tako stvari stoje. Bio sam na sva cetiri festivala, ukupno 11 dana. Sve pamtim, sve znam, tako stvari stoje...
Tamo su ljudi optuzivani da kradu tudje sheme i patente, da pisu gluposti pa im se zato brisu postovi, da su grupa pijanaca... sad i da zaradjuju na kradji nacrta za plocice pojacala... Pa tko ne bi volio biti tamo clan pa da mu se prikaci kakva etiketa...

Tek sam čitajući ove četiri stranice dobio uvid u razlog stvaranja novog foruma. Nije tajna da sam puno više na diyaudio.rs. Tamo sam ulogiran od 2009. i tada je to bio jedini diy forum na prostoru. Udomaćio sam se i ostao. Ipak, jako sam bio sretan kada sam vidio da je stvorena i hrvatska varijanta diyaudio foruma.