Sretan rođendan!

Re: Sretan rođendan!

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned tra 12, 2020 5:14 pm

Da smršavio, sigurno su mu kištre pune i sada to laganini troši. Hoće sa bradom sakriti koliko se ubucio ali mu ne ide. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la cappucino » Ned tra 12, 2020 5:15 pm

Zaželi si ti sve šta želiš, a ja ti držim palčeve da se ostvari...
Pamooooookkkkk !!!
cappucino

PostPostao/la fixxxer » Ned tra 12, 2020 5:52 pm

Sekira deluje da zahteva gledanje jednog od onih "axe restoration" videa kojih je yt sad prepun :lol:
fixxxer

PostPostao/la Edison » Ned tra 12, 2020 9:09 pm

Probao ja danas nazvati druga pamooka, da mu i glasovno cestitam Uskrs i, prvenstveno, rodjendan. Ali ne ide, odbilo me uz jedan anemicni "bep" i tako 15-tak puta u nekoliko sati. Sad mislim, citao sam jutros da su neki iz VK rostiljali, da se policiji nije svidio miris rostilja i da je doslo do nekog "naguravanja", najblaze receno. A milsim, pamook, rostilj, Uskrs, rodjendan, sve pase, ali policija mi se ne uklapa... ali oni znaju uletit ko "Spanish Inquisition"... :lol:

Pa mi se stvorila slika da je pamookov mop'tel negdje na dnu policijske ladice, utisan da ne remeti javni red i mir, a da pamook sviri "Jailhouse Rock". :lol: Ali opet, ne bi se on naguravao s organima... Pa mi se stvorila nova slika: neki drugi rostiljdjije su u przunu, a svi ljubitelji rostilja iz VK solidarizirali se sa kolegama u apsu, i zaracima napadaju postaju ne bi li oslobodili kolege po rostilju. Carpanterov "Napad na policijsku stanicu 13" izgleda mi ko mlaka kamilica prema ovom... ;)

Nadam se da sam sve krivo "vidio"... :lol:
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned tra 12, 2020 9:18 pm

Čovjek je pametan utišao mobitel i prst v vho i tako cijeli dan. Tako treba 110% podrška drugu Pamooku!

A za druga Edisona evo jedne

Watch on youtube.com
" target="_blank
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Ned tra 12, 2020 11:20 pm

Edison napisao:Probao ja danas nazvati druga pamooka, da mu i glasovno cestitam Uskrs i, prvenstveno, rodjendan. Ali ne ide, odbilo me uz jedan anemicni "bep" i tako 15-tak puta u nekoliko sati. Sad mislim, citao sam jutros da su neki iz VK rostiljali, da se policiji nije svidio miris rostilja i da je doslo do nekog "naguravanja", najblaze receno. A milsim, pamook, rostilj, Uskrs, rodjendan, sve pase, ali policija mi se ne uklapa... ali oni znaju uletit ko "Spanish Inquisition"... :lol:

Pa mi se stvorila slika da je pamookov mop'tel negdje na dnu policijske ladice, utisan da ne remeti javni red i mir, a da pamook sviri "Jailhouse Rock". :lol: Ali opet, ne bi se on naguravao s organima... Pa mi se stvorila nova slika: neki drugi rostiljdjije su u przunu, a svi ljubitelji rostilja iz VK solidarizirali se sa kolegama u apsu, i zaracima napadaju postaju ne bi li oslobodili kolege po rostilju. Carpanterov "Napad na policijsku stanicu 13" izgleda mi ko mlaka kamilica prema ovom... ;)

Nadam se da sam sve krivo "vidio"... :lol:

E yebenti :D .... izgleda da je nešto bilo " s mrežom" jer sam danas baš (po)dosta mljeo na telefon i vise-manje mi je stalno bio pri ruci... šteta :D

a što se ostalog tiče, u pravu si... s organima samo ako se baš apsolutno mora... radije izbjegavam :P ... a ono što moram priznat je da mi je ovo bio jedan od boljih Uskrsa/rodjendana, nigdje ne mrdnuvši plus znam da nitko neće doći :lol: :lol: ... totalno neobično, ali iznenađujuće opuštajuće :mrgreen: .... napravio tortu... odmorio... pa opet odmorio.... pa jeo pa odmorio.... tlaka, tlaka :mrgreen:

Khadgar2007 napisao:Da smršavio, sigurno su mu kištre pune i sada to laganini troši. Hoće sa bradom sakriti koliko se ubucio ali mu ne ide. :lol:

...brada je tu da se ne moram brijat svako malo... ovako izgleda " da puštam bradu" iako je to samo lažnjak i vrlo brzo mi krene ići na živce što mi dlake (vlastite) idu u usta... onda se sve obrije, pa kroz dva tjedna opet "puštam" bradu, jer sam lijenčina... odn. saboter... odn. hvatač krivina, za ono što mi je tlaka :mrgreen:

inače, prst u uho i mir ne pali ako imaš familiju, djecu, roditelje, savjest i telefon... jedino kad sam namjerno "offline" je kad prošvikam (kao npr. prošli vikend) i bacim mob negdje u ćošak, pa ga ne gledam do ponedjeljka... a onda moraš odtrpit sve one "šta se ne javljaš kad te ja bezveze zovem da te ne trebam" ili ispod oka gledat kad ti dijete donosi svoj mobitel "jer te treba dida, a ne može te dobit na tvoj telefon"... kao što rekoh, nula bodova... to je nama naša borba dala :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la grunf » Pon tra 13, 2020 2:31 am

sretan rođendan pamuče :banana-jumprope: :banana-rock: :banana-dreads: :banana-stoner:

pamook napisao: ili ispod oka gledat kad ti dijete donosi svoj mobitel "jer te treba dida, a ne može te dobit na tvoj telefon"... kao što rekoh, nula bodova... to je nama naša borba dala :mrgreen:

i onda reču; ''a šta se javljaš na svoj mobitel'' neprocjenjivo :lol: :lol:
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la drazenK » Pon tra 13, 2020 6:14 pm

sve najbolje pamook, i sretan uskrs!
drazenK

PostPostao/la Pao Pepeo » Pet tra 17, 2020 1:53 am

Schultz sve najbolje :occasion-partyblower:
Pao Pepeo

PostPostao/la davorin » Pet tra 17, 2020 4:49 am

:occasion-balloons: :occasion-birthday: Schultz, sretan rođendan! :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-cake: :occasion-gift:
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica