Edison napisao:Probao ja danas nazvati druga pamooka, da mu i glasovno cestitam Uskrs i, prvenstveno, rodjendan. Ali ne ide, odbilo me uz jedan anemicni "bep" i tako 15-tak puta u nekoliko sati. Sad mislim, citao sam jutros da su neki iz VK rostiljali, da se policiji nije svidio miris rostilja i da je doslo do nekog "naguravanja", najblaze receno. A milsim, pamook, rostilj, Uskrs, rodjendan, sve pase, ali policija mi se ne uklapa... ali oni znaju uletit ko "Spanish Inquisition"...
Pa mi se stvorila slika da je pamookov mop'tel negdje na dnu policijske ladice, utisan da ne remeti javni red i mir, a da pamook sviri "Jailhouse Rock".Ali opet, ne bi se on naguravao s organima... Pa mi se stvorila nova slika: neki drugi rostiljdjije su u przunu, a svi ljubitelji rostilja iz VK solidarizirali se sa kolegama u apsu, i zaracima napadaju postaju ne bi li oslobodili kolege po rostilju. Carpanterov "Napad na policijsku stanicu 13" izgleda mi ko mlaka kamilica prema ovom...
![]()
Nadam se da sam sve krivo "vidio"...
Khadgar2007 napisao:Da smršavio, sigurno su mu kištre pune i sada to laganini troši. Hoće sa bradom sakriti koliko se ubucio ali mu ne ide.
pamook napisao: ili ispod oka gledat kad ti dijete donosi svoj mobitel "jer te treba dida, a ne može te dobit na tvoj telefon"... kao što rekoh, nula bodova... to je nama naša borba dala

Schultz, sretan rođendan!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 8 gostiju