Bude li ovo krenulo u smjeru u kojem Saki i Dean navigavaju - bit će svašta....
Ne znam što sam ja Bogu skrivio...

Khadgar2007 napisao:Ja sam se igrao sa ovim http://www.moxtone.com/interconnect.htm" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank ,kako zvuči ne pitaj, ali mi se činilo kao zgodna naprava zbog veoma malog kapaciteta. Zapravo ja to nisam niti napravio kako bog zapovijeda jer sam uzeo kikiriki činčeve a ne poštene sa teflonskom izolacijom. Danas je problem i naći antenski saćasti kabel jer ga skoro nitko ne dila, ja sam nešto imao ali sam to iskoristio.
audio kutak napisao:ne interesira me jel bolje zvuči ovako ili onako, interesira me samo jel mora ili ne mora biti koaksijalac? Koliko sam
shvatio, ne mora....
audio kutak napisao:
@Khad.... zašto je taj sa sačastom izolacijom bolji? Kako plastika ili teflon utječu na boju ili kvalitetu zvuka? To mi je malo šašavo....
Edison napisao:audio kutak napisao:ne interesira me jel bolje zvuči ovako ili onako, interesira me samo jel mora ili ne mora biti koaksijalac? Koliko sam
shvatio, ne mora....
Ne mora. Ima dosta komercijalnih kabela koji nisu koaksijalci. Npr. Kimber kabeli su upleteni, Nordost su paralelni i plosnati. Mozes kako hoces. Pogotovo sto te ne zanima kako/kad bolje zvuci.
audio kutak napisao:nije da me baš ne zanima, imam gubitak sluha pa vjerovatno nebi bilo velike razlike mom uhu.... U svakom slučaju mogu eksperimentirati
i ostaviti si ono što "meni" dobro zvuči.

Dean napisao:audio kutak napisao:jedno brzinsko pitanje..... namjeravam si napraviti par interkonekta za cd, preamp itd... vidim da na netu i u dućanima
ima svega i svačega od 0,5 - 1000 zelenih po metru....
pitanje: jel treba biti koaksijalni kabel od 50 ili 75 ohm ili mogu 2 obične bakrene ili srebrne ufrkane žice, naravno, svaka izolirana??
Može što god ti se svidi. Ionako nitko ne zna krajnji rezultat. Gill je radio sa vučenim srebrom, pitaj čoveka....
Edison napisao:Krenu ljudi s utepejcem pa zavrse na srebru i specijalnim konektorima...
Poput mene.Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju