Aya je u pripremi, dijelovi iz GB vremena su tu, polemljeni SMDovi za
Tu se negdje mota : novi poklopac za trafo za Leach-a jer ovaj bruji pa ga treba napraviti od drva i sl, cijevni buffer za istog pa da završimo sagu, amp 807+g3, monoblokovi sa RS1003, kutija za gitarsko pojačalo, pregled novonabavljenih HP dedeka i potenacijalni refresh istih (RLC metar, generator funkcija, osciloskop, lab.ispravljač....), 3425 stvari svojih koje sam uopće zaboravio i poneka za kolege koji strpljivo čekaju
Ako sve to uopće ove godine izvedem bude dobro
No vratimo se na temu:
naravno da je realno gledano mala šansa da će se na ovom mom čudu često printati objekti 40x40x40 , u konačnici, taman i da ima potrebe toliko će trajati da će to biti jednom u 2 mjeseca
E sad, mislim da sam objasnio na početku ali evo opet:
ideja sa 400x400 je došla zbog mogučnosti montiranja pune veličine lokalno dobavljivih tiskanih pločica i bušenja i rezuckanja istih nekim "glodalica" alatom koji bih probao namontirati gore. I tu je naravno pretjerano jer je dvoljno 20x30.cm
Također, staviti laser pa se igrati s time, opet gledano da se sto manje ograničava radna površina.
U konačnici, lokacija gdje će strojče živjeti je 60cm široka i u te dimenzije se mora staviti ma šta god on radio. To ujedno odgovara i 400x400 radnoj površini printera, lasera tralala.
Koliko će se išta od toga koristiti je također upitno ali potrošili smo novce i na veće gluposti
Da se ne misli da se odustalo od bilo čega, kompletna nabavka dijelova će ići u 2 "šusa" po nemalo novaca (barem za moje pojmove) pa stoga i izgleda da sve stoji.
Limarija je u košarici i trebala bi biti naručena sutra prekosutra, ili početkom idućeg tjedna.Čeka se nešto "vremena" koje nedostaje
Taman će joj trebati par dana da stigne, još se dvoumim da li ostaviti natur ili dati plastificirati (vjerojatno budem) pa i dok se to riješi u međuvremenu bi se neki poslići trebali odraditi da se omogući nastavak nabavke dijelova početkom 3.mj. Dakle, nadam se ne previše nadobudan plan je dovršetak radova tamo negdje kroz mjesec dana