Ima i onaj neki TriTrix MTM koji ima veliku sljedbu i puno je jeftiniji, ali hebiga to je Dayton.
Bepone napisao:svi predlazu SB Acoustic i DAyton, dovoljan razlog za ih ne koristiti. kao ca se predlaze ECF80 za svako PP pojacalo ? imamo 100/100 blizanaca svi obuceni sa istom robom? na ca to lici? ili przonjeri=? meni je to tesko zatupljivanje mase u skladu sa danasnjim svijetom, umjesto poticanja na razmisljanje i koristenje necega drugacijega, upotrebe tog vakuuma u glavi koji vecina koristi kao propuh za prozracivanje, od mora opcija danas, zilijun drivera, brandova, komponenti lampi, moraju se odabrati SB Acoustic jer je najjeftiniji ili ECF80 koja je odlicna i jeftina? 2 puta vidin konstrukciju sa ECF80 dovoljno mi je da prodam cijeli stock ECF-PCF80 jer, koji je gust nesto radit ako netko daje gotovo rjesenje..popunjavat krizaljku popunjenu olovkom, ali sada sa flomasterom za promjenu. moren sad monolog jedno par sati ali ne da mi se![]()
ne govorin nis, samo govorin..
SasaKC83 napisao:Seas Thor je dizajnirao Joža Dapolito personally himself.Ima temica na diyaudio od 120 strana tak da se ima kaj čitat. KD
Bepone napisao:Fantocci napisao:Meni se recimo svidja jednostavna skretnica, D`Apolito design zbog vjerovatno dobre polarne karakteristike (koju nije izmjerio ili barem prikazao) i flat odaziv (ako je stvarno takav). Malo manje raspon u basu unatoč ogromnom bas refleksu (najprije sam mislio, da ima tri basa). Ali mora biti takav promjer zbog dva velika drivera, da ne dobiješ čujna izobličenja u cijevi. Mada i nekih -6dB na 50Hz nije baš loše,
ejla.nema teorije da tako veli zvucnik u sobi gre do samo 50Hz, bar do 30, tako da basa sigurno nece falit..ko zna ca je taj mjerio..
inace za mtm ima seas kitove to uzmes ako zelis kit..nije lako proracunavat mtm , bar je kit od firme sa iskustvom..mi se cini da je seas thor naziv
Bing [Bot] pregledava forum i 3 gostiju