sam, veli MLTL pencil, Mar-KEn, OB, BR 60L i sad ce u 20L..Cindra napisao:Bepo, si probao ovak nešto?
sam, veli MLTL pencil, Mar-KEn, OB, BR 60L i sad ce u 20L..Cindra napisao:Bepo, si probao ovak nešto?
Bepone napisao:vrbbra napisao:Savjet poslušaj 10.3 odusevit ces se, a isto tako poslusaj EAD100HDMKII pod kapom scanspeak-a napravljen stari JX92 Jordan. Sve u hifi je kompromis a kod fullranga taj 5 inca je najbolji kompromis jer ima i basa i visokih. Puno je o tome pricao i pisao Ted Jordan a sef Markaudia Mark Felon ti je radio kod Jordana, tako da je baza drivera slicna.
jordan Eikona i je sveti gral kod fullrangera a potvrdili ljudi koji su to culi... jedan driver da pokriva od bassa do visokih sve.. a markaudio je radio kod jordana i krenuo u svoje vode, zato i je moguce dobit nesto od tih drivera.. ali kad se biralo, ja sam uzeo najveci, 12p , pa sam skuzio da ipak on nije, po meni prenedefiniran bass i losi visoki -treban rec bez BSC-a i korekcija (dobar za akusticnu muziku), a u medjuvremenu cuo nekoliko 7.mica, 11ms itd.. i vratio se na Fostex. za 10tku se pise da je dobra, tamo na velikom diyaudiju pratim .12P ce dobit manju kutiju a morat cu i neke korekcije pa se nadan da ce baren bit za TV kad ga vec iman
Bepone napisao:Fe103en (4"), i Fe83 SOL(3" njemu jos treban kutiju ide ona iz datasheteta 70Hz ce delat), alp 7.3 jako dobar, cuo u nekoj pretjerano velikoj transmisiji gdje je davao dubok bass, ali meni prenjezni visoki (falilo mi zivota), cuo i u jednoj manjoj..kao treba se naviknut a meni u glavi cijelo vrijeme daj jos visokih, gdje je treble pot. novi 11ms kod zmajza kratko cuo zadnji krik tehnike, izgledalo mi ok ..
FE103 en bolji od svega navedenog, ustvari meni najbolje ca sam cuo od svih FR-a, ravan kao puska, referenca za cijeli gornji spektar, a mana.. samo 5W ima
vrbbra napisao:Jesi mjerio odziv Fostex-a nema rupu na 2 kHz

Baidu [Spider] pregledava forum i 1 gost