s@ki napisao:ovako kad te čitam, ispada da jedini posao koji vrijedi je onaj u kojem zamjeniš 99% komponenata u uređaju nebi li bio siguran da radi .hmm... da je tako, mislim da bi svi servisi svijeta ošli vrit.
Mislim da je za početak vrlo bitno razlučiti da li se radi servis ili restauracija ili kako god to već želimo zvati.
No kako god bilo, i dalje ostaje činjenica da se sve "rasparene" komponente trebaju zamjeniti onima koje bi tu trbeale biti.
Možda sam se malo krivo izrazio ili je krivo ispalo.
Uglavnom, teško mi je vidjeti ovako nešto skršeno, bilo to DIY, neki poludiy ili što već. Rekao je već i sam oko ožićenja, pa se i vidi sa parcijalnih slika da je to napravljeno lijevom rukom, pa, na opće zadovoljstvo vlasnika bi se isplatilo to srediti kako spada. Bilo to sa zamjenom 99% komponenti ili 10% komponenti. Ovdje sam spomenuo i small signal tranđe jer je u tom ampu zaista šačica dijelova (napomijenjem da nisam gledao shemu!). Khadgar je već spomenuo ožićenje. Ima tu posla, a točno koliko, ovisi samo o Khadgaru.
Edit:
kako nemam volje niti smisla pisati tolike duge postove poput tubemana, potpisujem ovo što je napisao.