Magneplanari sa Žarula Fest-a

Re: ŽF 2013

PostPostao/la Zmajz » Uto ruj 17, 2013 5:38 pm

To bi se dalo klonirati, treba samo dovoljno magneta, slično je ESLovima, ali jednostavnije. No to je za drugi topic, Ovdje bih se zahvalio na gostoprimstvu i ugodno provedenom vremenu. Potvrdilo se moje mišljenje koje imam odavno: s varaždincima se nemreš zaznuti, uvijek je dobro i zabavno.
Voljim ovakve skupove jer uvijek dobijem neki novi poriv za raditi nešto, i nove ideje. Kad vidiš da drugi rade neke stvari s toliko entuzijazma odmah dobiješ volju za nešto dalje...
Dakle, magneplanari za slijedeći projekt...... (traži se izvor povoljnih magneta...)
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la zuzi » Uto ruj 17, 2013 5:42 pm

Kupovinu su varaždinci realizirali prije otprilike dvije godine. Kako sam s njima u kontaktu najmanje jednom tjedno raspitati ću se o detaljima narudžbe. Ono što znam je to, da su se nakon njihove kupovine još neki počeli interesirati za direktnu kupnju, međutim poštarina je u Americi poskupila za nekih 150% i to više nije bila prilika. Audio cinema art je u to vrijeme imao jedan ili dva para sa prekrasnom bež zaštitnom tkaninom i cijena je bila dupla, dakle oko 12.000,00 kn.
zuzi

PostPostao/la pamook » Uto ruj 17, 2013 6:22 pm

puno hvala za svaki info, pratim i ja :handgestures-thumbupleft:

mozda bi nekakav group buy i transport brodom uz osiguranje bio dovoljno izvediv? Nisam nikada nista narucivao da putuje 3 mjeseca pa mozda bubam gluposti, ali ... svakako je tema "interesantna" :lol:

i u pravu je :ugeek: , zene bi zasigurno bile zadovoljnije... a smjestaj, pa to se uvijek nekako izvede :mrgreen: :doh: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tubeman » Uto ruj 17, 2013 6:25 pm

Zadovoljnije ??? HA HA HA
A na čega će tu, molim lijepo, staviti tabletić, lampu ili teglu ???????
Totalno neiskoristivo, a time i neuklopivo :mrgreen: :mrgreen:
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la zuzi » Uto ruj 17, 2013 6:25 pm

Samo pazite ima onih tegli za cvijeće sa kukama za objesiti. Megiji su idealni za vješanje npr. asparagusa. ;)
zuzi

PostPostao/la pamook » Uto ruj 17, 2013 7:58 pm

:lol:

slazem se, ali moj slucaj je "specifican" :mrgreen:

jos od sustanarstva na faksu sam poprilicno sustavno unistavao svaku i najmanju sugestiju "glede" doticnih hekleraja i slicnih peezdarija "za ukras"... srecom, ni draga nije bila entuzijasticna oko istih, tako da se sve svodi na par podmetaca ili stolnjak na stolu i to je to :D

a tegla je na zvucniku bila tocno jednom, tamo negdje 2000.-te... to se tocno sjecam :P

Tubeman, naravno da bi bile zadovoljnije, umjesto kutijetina od 130cm visine i 50x40cm tlocrta, dobijes krasne, elegantne, tanke i prasino-skupljajuce zanemarive plohe koje k tomu jos i imaju svrhu - sviraju. ooooooooo :dance:

jedino, kao i uvijek, slika kaze sve :lol: :oops: (preuzeto s drugog jednog foruma, ali nista manje istinito) :doh:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la zuzi » Uto ruj 17, 2013 10:00 pm

Njegov strah i nemora biti osnovan. Možda je gospođa praktična pa će nakon smrti supruga angažirati dobrog stolara i gravera koji će to znati prilagoditi trenutnoj potrebi. :mrgreen: Kvalitetnog materijala ne nedostaje.
zuzi

PostPostao/la midruzin » Sri ruj 18, 2013 4:10 am

Nije uopće teško zamisliti što će od toga biti, ili te nema, ili si teglin. Kako je život okrutan. Zašto ne možemo ići s tim u raj? Čuo sam da ekipa u paklu jako rado prima takvu vrstu mita. Audiofili imaju osiguran prijam kod svojeg šefa, koji gle vraga, isto ima velika uha. Svaka sličnost je sasvim slučajna!
midruzin

PostPostao/la elvis » Sri ruj 18, 2013 2:17 pm

Javio mi se lokalni distributer Megija, te veli da je distribucija MMG-a ipak samo povlasrtica USA dilera, ništa van tih granica, što je i bilo za očekivati temeljem navedenog na njihovim stranicama. Znači uzdaj se use i u svoje kljuse. U par razmijenjenih riječi ipak se snažno preporučuje MG 1.7, no hebiga nije jeftin, išao bi vjerojatno za cca 21k kuna keša.. malo bolno.
elvis

PostPostao/la tom_hifi » Sri ruj 18, 2013 2:27 pm

Za 21k kuna se već ozbiljna samogradnja može napraviti. Skoro bi se reklo, kako te volja ... Ja bih išao na Gravesenov DTQWT ili nešto s Accuton driverima.
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici