Lakiranje zvucnika

Re: Lakiranje zvucnika

PostPostao/la yoke » Pon sij 20, 2014 9:57 pm

Ne,nismo se razumjeli...ja golim okom na ovakvom furniru ne mogu vidjeti nepravilnosti...valove...
pa ne znam ocjeniti dali je ovo ok ili ne...

jasno mi je da ce se nakon lakiranja to sve vidjeti...

ali vidjet cemo,jednom kad ih odnesem kod nekoga ;)
yoke

PostPostao/la Dean » Pon sij 20, 2014 11:11 pm

Moš ga ti nanašat okolio do mile volje, ali jednom će doći na TF, a onda si hebo..ježa :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon sij 20, 2014 11:49 pm

Pozdrav yoke prvo svaka čast na izradi zvučnika,znanje i trudu koj si uložio u njihovu izradu bit će to močan uradak :clap:
Pratim finiširanje ovih tvojih ljepotana od samog početka i odlično odrađuješ posao koj nije baš tako jednostavan kako se čini i siguran sam da ti je njihov složen dizain zadao dosta muka kod furniranja.Vidjevši kolko se trudiš i kolko paziš i na najmanje detalje vjerujem da to lakirenje možeš i sam odradit s više nego pristojnim rezultatom.Bio bi to malo dugotrajan posao najviše radi čekanja da se svaka ruka laka osuši a nemoj mislit da je potreban kompresor za dobro lakiranje jer nije.Jedino ako želiš dobit visok sjaj trebo bi nač nekog da ti posudi onu brusilicu za poliranje na nekih 10tak dana i tad bi te čekale i kojih 6-7 ruka laka...
Gledajuči slike furnira čini mi se sve ok jedino one tragove ljepila i ono sto si šmirglo u kontra smjeru trebo biš riješit jer to kad se lakira moglo bi se primjetit a za one tragove turpije mislim da češ samo ti znat da su tamo.Ako dok gledaš ravne plohe na suncu ne primječuješ nikakve pretjerane neravnine nedi trebale doč na vidjelo niti nakon lakiranja.Budeš li se odlučio da to sam napraviš moći ću ti dat po koj savjet.
Imam jednu knjigu u pdf od 91KB u kompu koja na 150 stranica govori samo o finiširanju drveta ali neznam kako je tu stavit (ja glup)pa ako mi netko objasni kako...ili daj mi mail pa ti pošaljem
Pao Pepeo

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon sij 20, 2014 11:53 pm

Za dodati neki PDF,sliku ili nešto treće. Odeš na "dodavanje privitka" ispod polja za pisanje odgovora,browsaš file,dodaš fajl i još jednom klikneš dodaj file da ti ga stavi u odgovor i to je to.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto sij 21, 2014 12:33 am

Pokušavam ali nikako...morate znat da smo ja i ova sprava vama pred nosom na ratnoj nozi več godinama ali ja se ne predajem :D
Probajte je skinut ovdije to je jedna od ovih 25
http://extratorrent.cc/torrent/1047708/ ... Books.html
Ako ne sutra ću nač nekog da ni pomogne da je stavim tu :doh:
Pao Pepeo

PostPostao/la yoke » Uto sij 21, 2014 12:40 am

@dean...nema sanse da ih igdje vukljam..pogotovo medju rulju koja bi mi bola prstima u viskotonac...
hmmm...ustvari moj ima spic kao obrambeno sredstvo ;)...pa bi ga i mogao negdje dovuci...;)
Al tko ce vuci i pojacala i skretnicu...

@zekonja i pao vulkanus
nema teorije da sam odradim lakiranje jer nemam uvjete za to...nazalost nemam varazu vec samo mali stan...
tako da nikakvo lakiranje ne mogu odradit...osim ako ne planiram usput polakirati i parket u dnevnom boravku ;)...a toliko mi dosadno nije ;)
yoke

PostPostao/la yoke » Uto sij 21, 2014 12:43 am

Saki mi opet ukinuo edit...mozda mi ga ujutro vrati :P
nije varaza nego garaza
yoke

PostPostao/la audio kutak » Uto sij 21, 2014 1:51 am

yoke napisao:osim ako ne planiram usput polakirati i parket u dnevnom boravku ;)...a toliko mi dosadno nije ;)

bar češ tomu moći pokazati kako majstori rade parket! :lol:

yoke, svaka čast što si se upustio u ovako veliki projekat....ide to tebi jako dobro...

sada si dean :think: zašto te nije uzeo za šegrta nego onog potkupljivog admina :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Klokan » Uto sij 21, 2014 2:05 am

Potkupljivog admina kojemu je netko platio da nam rasturi forum :think: :lol:
Klokan

PostPostao/la s@ki » Uto sij 21, 2014 5:37 pm

mali.. ne izazivaj :D
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PrethodniSljedeće