tom_hifi napisao:Imam ja jedan trafo iz mikrovalne, za poklonitiMislim da ga još uvijek čuvam
Aboniram se!
tom_hifi napisao:Imam ja jedan trafo iz mikrovalne, za poklonitiMislim da ga još uvijek čuvam
davorin napisao:s@ki napisao:I što s njim ?
Mislim, nisam se bavio tematikom mikrovalnih, no ukoliko naletim na neku rashodovanu, gdje koristiti trafo ?
Kod mene!
LesFaul napisao:davorin napisao:s@ki napisao:I što s njim ?
Mislim, nisam se bavio tematikom mikrovalnih, no ukoliko naletim na neku rashodovanu, gdje koristiti trafo ?
Kod mene!
Veliki problem s njima, tj. bar onima koji su mi prosli kroz ruke je sto su im limovi izvareni i kao takvog nemozes rastavit bar ne na nacin da ga kasnije mozes sastavit....
LesFaul napisao:s@ki napisao:I što s njim ?
npr.

Master of disaster napisao:LesFaul napisao:s@ki napisao:I što s njim ?
npr.
I ja imam trafo. Tko znadali bi bio dovoljan za dvije gu81, pa da opravimo časkom jeda SE stereo malo konkretniji.
Master of disaster napisao:To sam i pretpostavljao, ja sam trafo sačuvao sa namjerom da zamjenim sekundar, sa niskonaponskim pa improviziram stroj za točkasto varenje.
Master of disaster napisao::lol:telepatija
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju