Stavio sam preklopnik za izbor između jedne i dvije elektronke (nemam vremena niti novaca za izradu kompletne dvije opcije, pa sam s jednom gradnjom omogućio usporedbe i izbor), a još će neke opcije raditi (u fazi eksperimentiranja) naknadno.
Zvuk je očekivan: direktan, čist, bez ikakvih koloracija i naglašenosti, ekstremo detaljan i neposredan, bez tragova izobličenja i uobličavanja vrhova amplituda, reklo bi se pravi triodni za uzor!
Nejednake struje elektronki (unatoč selekciji!) karakteristične za vrlo strme elektronke ( a i Ruske su!

) nepreciznije predstavljaju paralelni rad, a za UL spoj i neke druge kombinacije nisam imao vremena. Bez signala (potenciometar na nuli i kratkospojeni ulaz) se čuje vrlo slabi zvuk (<-65dB) mehaničke vibracije na frekvenciji par stotina Hertz koja se mjenja sa promjenom elektronke. Sličan problem sam imao svojevremeno sa jednim tipom 6F12P i sa 4P1L, a koji je riješen sa izborom istoimenih elektronki sa drugačijom mehaničkom konstrukcijom (čak je onda taj signal bio i nešto jači!).
Očekujem pošiljku veće količine elektronki 6J52P od Harkonen-a (imao sam ih doma samo 15 mehanički jednakih za selektiranje, što se pokazalo nedovoljnim!) slijedećih dana pa ću svakako imati mogućnost preciznog uparivanja i izbora.
Pojačalo nema nikakvog čujnog (niti vidljivog na osciloskopu, unatoč grijanju elektronki izmjeničnom strujom!) ostatka brujanja na 50Hz i 100Hz, a ne čuje se ni bilo kakav šum (uho na visokotoncima!). Sve je isprobano na mojem "Line Array" sistemu za kućno slušanje glazbe koji ima osjetljivost ~100dB/1W/1m.