preamp sa 13DR7

ON topic

Re: preamp sa 13DR7

PostPostao/la pamook » Čet svi 01, 2014 7:59 pm

davorin napisao:Čuje li se brujanje nakon izmjene LM317?

sutra isprobam i javim, trenutno se borimo s ostacima rostilja... a i ispravljac moram potpuno prelemit na novu plocicu i smontirati nazad u kuciste...

javim :P

Khad - nije neispravan jedan, nego tri za redom, a mislim da ih imam jos nekoliko kupljenih kao lot... idu u smece, da ne bude zabune opet nekad :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet svi 01, 2014 8:03 pm

I klavijature mi se više sviđaju, nekako nisam ljubitelj piletine sa kostima na roštilju,znaš mene meso mora da bude "well,well done"
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Čet svi 01, 2014 8:19 pm

Khadgar2007 napisao:I klavijature mi se više sviđaju, nekako nisam ljubitelj piletine sa kostima na roštilju,znaš mene meso mora da bude "well,well done"

Pravi eksperti za roštilj kažu da je meso pečeno čim više ne može samo pobjeći, a kod ugriza, uz obavezno špricanje (>0,5m daleko!) mora postojati osjećaj da se po malo otima! :lol:
davorin

PostPostao/la Edison » Čet svi 01, 2014 8:26 pm

Pamooce, htio ne htio postat ces ekspert za cijevi u pregrijanom rezimu.... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Čet svi 01, 2014 8:35 pm

:( i zamisli sad da se jos i ne skrivam iza plexija :lol: :lol:

al na mahove mi zbilja dodje da kazem "yebo ti ovaj sport" i odem buljit u sunce :roll: ...

ono sto jos najvise isfrustrira je sto sve lijepo slozim u kuciste, povezem zice, sve pic-pic (koliko je u mojoj moci) i onda - ajmo razyebavat to... plus, to sto mi je razina znanja dovoljna da ne vjerujem samom sebi ni po dvadeseti put, pa stalno provjeravaj jedno te isto, a ono 5 elemenata na plocici :angry-screaming: :angry-screaming:

dobro pa se ne bavim recimo izradom raketa za vatromet :doh: :lol:

a krematorij od rostilja vise nikako nije opcija... sve vise naginje onom sto je Davorin napisao.... :obscene-drinkingcheers:
pamook

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 01, 2014 8:37 pm

Edison napisao:Pamooce, htio ne htio postat ces ekspert za cijevi u pregrijanom rezimu.... ;)

ne edisone, pamuk je zasluženo ponio naslov "profi tube testera" !!

moraš priznati čovjeku a i treba imati volje i živaca... a i dobar roštilja sa mesom ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Edison » Čet svi 01, 2014 9:23 pm

pamook napisao:ono sto jos najvise isfrustrira je sto sve lijepo slozim u kuciste, povezem zice, sve pic-pic (koliko je u mojoj moci) i onda - ajmo razyebavat to... plus, to sto mi je razina znanja dovoljna da ne vjerujem samom sebi ni po dvadeseti put, pa stalno provjeravaj jedno te isto, a ono 5 elemenata na plocici :angry-screaming: :angry-screaming:

Ma pomalo... nitko se nije naucen rodio. Sad znas puno vise nego prije dvije godine, a za dvije godine ces znati jos puno vise (i shvatiti koliko jos toga ne znas). Ako te tjesi, i najbolji 3ayebu ponekad. Desi se. A ti si imao lose dijelove, na to je tesko utjecati...

Najcesce se ne isplati odmah sve slagati pic-pic. Napravis sve module i povezes ih dugim zicama na nekoj ploci. Sve izmjeris, i poslusas kako radi. Kad je sve u redu, onda pic-pic slaganje. Jest malo duza procedura, ali na kraju se isplati. A tvoje pretpojacalo je vec lijepo sviralo. Rijesit ces ovo s grijanjem, a i to malo bruma, i ostat ce lijepo pretpojacalo i dobar zvuk. Blage potrese za vrijeme gradnje ces zaboraviti, i ides dalje...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la tom_hifi » Čet svi 01, 2014 9:25 pm

Dobro ti Edison govori. Samo polako i strpljivo. Koliko samo mene moj GM-70 muči, no, nekako progutam i odem u drugi dan. No, veseli me to što sam dosad fakat imao puno vremena promisliti o svemu previše puta i kad se malo osvrnem unatrag, čak mi je i drago s jedne strane što je tako ispalo kako i je. Svatko ima neke svoje zamisli, no, u svemu treba biti strpljiv, koliko toliko. :)
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 01, 2014 10:20 pm

evo pamuče, pa i ja sam skurio 2 para izlaznih tranzistora na STUDIO pojačalu dok nisam našao kvar... a kvar banalni...
zaboravio spojiti ulaz na masu (ulazna masa na pločici nije spojena sa PSU masom!) :lol: :lol:

a cijevni preamp sam skutijao i sve radi otprve, milina za uši...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Čet svi 01, 2014 10:31 pm

nije stvar u tome da se ne pogrijesi, nego sto sam sebi ne vjerujes kad nesto ne radi, jer smatras da si najslabija karika u lancu :evil: ... e, nakon par sati nerviranja i ne mogucnosti da sjedis pred TV-om, ili jednostavno sjedis, valjda bi onom kinezu slijepo crijevo kroz suzni kanal izvadio :angry-cussingblack:

al eto, sta je dan-dva po projektu, bar dok čir ne proradi :P

nije mi jasno da su vise-manje svi hobiji ovako relaksirajuci, ili ih ja pomno biram :laughing-rofl: :laughing-rofl:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Kompletni projekti