Postao/la Schultz » Uto svi 27, 2014 10:09 pm
Znači ovako...
Za svoje osobne potrebe želio sam nabaviti nešto vodiča u bojama raznim u presjeku 0,75 mm2. Zašto? Zato jer osobno mislim da je 1 mm2 overkill za ono što ja mislim raditi a 0,5 mm2 pretanko za rukovanje i lemljenje. Moje mišljenje je to i nitko se ne mora sa njime slagati. Haugh!
Nadalje, imam mogućnost nabaviti iste u veleprodajnoj trgovini.
S obzirom da su mi tamo prijatelji i pošto znam da je minimalna količina za narudžbu (MOQ - Minimum Order Quantity) 100 metara, nisam htio da ljudima ostavljam restlove koje nitko neće pa sam se odlučio jednu određenu količinu vodiča podijeliti sa vama.
Pošto sam ih ja osobno platio, ne vidim razloga zašto nebih to naplatio i vama.
Zadržavam pravo da iste poklonim, bacim, zapalim, zapetljam, izgubim i slično....
Nadalje, pošto ja osobno nisam niti veletrgovina niti maloprodaja, ne vidim razloga zašto bi nekome prodao/poklonio ili slično vodiče u bojama koje njemu trebaju pa ja ostao onda na kraju recimo sa 90 metara žuto-zelene i 10 metara crvene, recimo. Zato ide sve ili ništa.
Uvjeti su postavljeni jasno i transparentno.
Onaj kojemu to ne odgovara neka se žali upravi vodovoda ili neka ode u Tim-kabel, kao što se Khad prijeti, i neka tamo kupi vodič u boji koja mu odgovara. Naravno MOQ = 100 m.
Crvena je u autu a žuta me čeka ali jednostavno ne stignem od posla ovih dana skočiti po nju.
Ja bi ovu ponudu polako zaključio ali ako ima interesenata, mogu napraviti još jednu ili više tranši ali pod istim uvijetima.
Ja ću nabaviti sve po 100 metara i onda proslijediti zainteresiranima ali isključivo u paketu onoga što se bude u datom trenutku nudilo.
Eto. Toliko od mene i sretno žicanje....
Malvazijski tigar