Danas sam malo razmisljao o tome kako spojiti mase. Kad bar ne mogu lemiti da smislim kako cu lemiti

Precrtao sam shemu na papir ali sam pokusao nacrtati i kako bi se mase spajale. Ispao je malo traljav raspored elemenata ali ionako mi je paznja usmjerena samo na grupiranje i spajanje masa.

(desni klik na sliku i otvori u novoj kartici za punu rezoluciju)
Probao sam procitati s razumjevanjem file iz privitka. Meni je reservoir kondenzator onaj zadnji 470uF elektrolit u napajanju koje sam mislio smjestiti na pcb u kutiji sa prigusnicom i trafom. Dakle "glavna" masa u uredjaju bi trebala biti negativan pol tog kondenzatora. Mase bih od te tocke razdvojio sa dvije zice veceg presjeka i mase od svakog kanala bi se nalazile na posebnoj zici.
Zanima me da li je to dobro razmisljanje ili ima i boljih nacina?
Za oklop napajanja cu naci nekakav zeljezni lim kojim cu oklopiti mrezni trafo, prigusnicu i sklop napajanja. Nije mi jasno treba li taj oklop biti spojen direktno na vijak gdje je spojen sigurnosni vod kako bi te smetnje koje oklop pokupi bile odvedene sto dalje od pojacala ili i njega spajam na tu "glavnu" masu?
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.