Nije taj problem plesanja toliko izrazen koliko mi se cini da ste shvatili. Kako sam rekao to se primjeti na ovim grupama gdje je vise elemenata zajedno dok su otpori od 47R na g2, 1k5 na g1, 100k u anodi prve triode i ostali u katodama drivera stabilni i ne klimaju se. Vec sada vidim neke sitne promjene koje bih napravio. Definitivno cu navuci termo buzire na opasne vodove. Pri slaganju komponenti sam pazio da goli vodovi budu dovoljno daleko da se ne mogu dotaknuti nikako osim da netko prstom ili nekom alatkom priblizi vodove, ili niti tako.
Grid leak otpori od 470k vise onako opasno u zraku jer jos nedostaje spoj na masu koji ce takodjer morati biti ucvrscen tako da ne mogu plesati.
Biti ce jos mozganja oko toga, ovo je nekva proba. Bumo vidili sta ce ispasti.
Vezni kondenzatori prema izlazu su 1uF na sugestiju Davorina, u originalnoj shemi im je vrijednost bila 0.05uF. Vjerovatno postoji razlog zasto...
Ove wime od 100nF sto imam su kupljene u Electronic centeru u Os za par kuna po komadu tako da sumnjam da su MKP10, ne sjecam se tocne oznake na njima. Mislim da im je probojni napon 450V, mozda cak i 630V.
PS.
Netko je dilao nekakve zicurine na forumu. Ima li tko jos toga? Ako da, zainteresiran sam.
Problem mi je sto koristim zice iz kojekakvih ATX napajanja koje imaju podosta krutu izolaciju pa ih je tesko i ufrkati kako treba.