trazi se mikroskop, nista fancy i skupo, vec ranga onog standardnog školskog, jer sve sto sam gledao je ranga plasticnjak bacenih novaca, a nedavno mi je zdimio jedan Zeiss stereoskopski za 600kn, nisam ga uopce skuzio... njuskalo ima ponesto, ali su cijenom nabrijani tako da ne dolaze u obzir (mislim da je tocno taj Zeiss preselio sa aukcije.hr za 600kn pravac na njuskalo za dodanu jedinicu ispred)...
pa vas molim - ako netko ima, ili naleti na buvljaku na upotrebljivu spravu a da je kompletna i upotrebljiva - do ranga negdje 500kn - pls. neka ga uzme i javi, kupujem na nevidjeno
radi se o tome da stariji kiddo vec par mjeseci hoce mikroskop, i kako smo u pocetku mislili da ce ga proci ta ideja, probao sam naci nesto prikladno ali šipak. Onda je trebalo biti za pod bor, ali isto tako šipak. E sad je pocelo sa "znas sta bi ja volio za rodjendan" - a odgovor je i dalje mikroskop
uglavnom, udruzit cemo snage bakâ i didâ skupa sa vlastitim, pa ako naleti nesto - bit ce nam vise nego drago, jer izgleda da mu sama ideja nije samo hir, vec ga dosta dugo drzi. Ima vremena do rodjendana (4. mjesec), ali rekoh, da stavim "bubu" u "uho"
unaprijed zahvalan