Evo, pojacalo se prakticki nije gasilo 2 dana. Na povrsinu je isplivao jedva primjetan brum (uho par cm od membrane) u desnom kanalu i za nijansu jaci u lijevom kanalu. Lijevi vjerovatno vise bruji jer mi se malo otegnuo RCA konektor a nemam nikakva kljesta ili kljuc da ga pritegnem do kraja
Taj brum me ne brine ali sam uvjeren da ce se smannjiti kada budem zavrsavao pojacalo. Kada nesta napravis uvijek na pamet padne ideja kako bi se to drugacije napravilo.
Iskreno ocekivao sam malo vise snage kada je pot odvrnut i ostao malo razocaran pri prvom "nabijanju". Ipak, za moje potrebe sa ovim zvucnicima pojacalo radi sasvim super na malim glasnocama. Kada je pot otvoren na 60-70% zvuk je dovoljno detaljan sa uvjerljivim basom (vecina prijatelja koja je poslusala pohvalila je uvjerljiv bas) ali ne i primjeren za vecernje sate
Pri glasnijoj snimci i punoj snazi me susjedni stanovi vjerovatno uvjerljivo cuju...no to naravno nije cilj

Sve u svemu ja sam zadovoljan. Nekako sam primjetio da se GU50 pojacalo nakon 50-100 sati rada "pojacalo" odnosno stekao sam dojam da preko izlaza od laptopa svira glasnije nego prije. Vjerovatno treba neko vrijeme cijevima da "prosviraju".
Trenutno je problem sto je bratu trebao multimetar kod kuce pa cu nekako morati nabaviti od nekoga u Os jedan da premjerim bitne napone. Cisto za evidenciju i kontrolu.
Na putu su i novi vezni kondenzatori, kutak bi svaki dan trebao javiti da su stigli tako da prica oko pojacala jos nikako nije gotova.
Do TF-a bi pojacalo trebalo biti gotovo. Nadam se da ce biti i vremena za posjetiti festival. Nadam se da se vidimo