na linku pod točkom 7 b piše da su u tu cijenu uključene poštarine i sva uvozna davanja (troškovi)...
tu negdje još piše da je finalna cijena ona koja se vidi prilikom samog plačanja paypalom...
ja sam pitao prodavača i naknadno ove koji su mi dostavili robu, potvrdili su mi da je to finalna cijena.
e sad.... ne bih htio 100% jamčiti, uzeo sam 5 ili 6 puta robu na taj način, oko 40, 50 dolara vrijednosti same robe i sve prošlo
evo, na ovom linku tip prodaje dio za harleya.... cijena je došla na 103,51 baksi, poštarina je 59,79 , a davanja
su 23,54 baksi... total sve zbrojiš i toliko platiš paypalom...
http://www.ebay.de/itm/41-54-Harley-Knucklehead-Flathead-UL-Panhead-Outer-Primary-Cover-New-/311326543952?autorefresh=true&hash=item487c821050&nma=true&si=zdGFIGnzvG8sGYd%252B8vQtQnyOZNM%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557kada klikneš na sivi upitnik u krugu , na kraju cijene uvoznih davanja, iskoči prozor u kojem piše:
Dieser Betrag enthält die anfallenden Zollgebühren, Steuern, Provisionen und sonstigen Gebühren. Angaben ohne Gewähr. Der Betrag kann sich bis zum Zahlungstermin ändern. Für Käufer mit Wohnsitz in einem EU-Mitgliedsstaat außer Großbritannien ist die Importsteuer nicht erstattungsfähig. Weitere Informationen finden Sie in den Nutzungsbedingungen
iliti naški:
Ovaj iznos uključuje carine, poreze, provizije i druge naknade. Informacije su bez jamstva. Iznos se može promijeniti do dana isplate. Za kupce s prebivalištem u državi članici osim u Velikoj Britaniji, porez na uvoz se ne vraća. Više informacija može se pronaći u Uvjetima korištenja
meni je tu sve jasno...