sad i malo radi sminke a i stvarno radi malo boljega spoja u audio spici

gleda se o kakvim konektorima je zvucnik opremljen (jednako kao i kablovi) .Pa tu imamo i razne pozlate i razne obrade metala,lemove sa udjelom srebra itd. sve u cilju da se na kontaktima smanje gubici,a o kakvim gubicima pricamo siguran sam da vas ima mnogo koji znate vise o teme nego ja...
pa tako sigurno ima i boljih i losijih preklopnika,ali slazem se sa tobom deane da nase zahtjeve vecina bi ispunila ocekivanja
znam ili predpostavljam da zmajz nece niti koristit nikakvi preklopnik... vec ce bit za probe odlemi zalemi ali ovo pitanje ipak stoji..
evo jos se uvijek sjecam kako je to lijepo bilo rijeseno na zvucnicima koje je ilimzn koristio ove godine na AV sajmu u sheratonu,nije se bas radilo o klasicnom preklopniku ali meni je bilo bas fino odrađeno.Ne vjerujem da je to bilo za odabrat spoj zvucnika prije za odabir atenuacije visokotonca ili sl. bo... ali znam tko zna vise o tome...
i zao mi sto nemam sliku detalja... ali mozda je netko ima ili je vidio o cemu pricam
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.